Poklady klasické české kuchyně
390
Kč
DMOC 399 Kč
Klasická česká kuchyně Romana Vaňka.Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šefkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili tuto knihu, která obsahuje téměř dvě stovky receptů....
číst celé
Nakupte společně
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Zkoušeli jsme téměř všechny recepty a chutě jídel uvařených podle této knihy jsou opravdu vynikající a vyvážené, Knihu doporučuji jak začínajícím kuchtíkům, tak těm pokročilým. Obsahuje klasické recepty jako je guláš, svíčková, koprová omáčka, ale také recepty na různé sladké pokrmy, bezmasá jídla a ryby.
A i když většinou času vaříme doma dost jinak, ve chvíli kdy má přijít masožravější navštěva nebo u nás má jíst cizinec, ráda jí vytáhnu z knihovny.
PS: Chtěla bych zde upozornit na to, že v knize jsou dva obsahy. Jeden je klasický obsah knihy (str.188). Hned za ním (str.192) je vypsaný obsah knihy Kouzlo kuchyně Čech a Moravy od stejného autora. Ze začátku mě to mátlo, než jsem pochopila, že se jedná o obsah jiné knihy.