Poklady klasické české kuchyně

· Pražský kulinářský institut · 2011 · pevná bez přebalu matná · 192 stran

Poklady klasické české kuchyně

390
390
DMOC 399 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Klasická česká kuchyně Romana Vaňka.Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šefkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili tuto knihu, která obsahuje téměř dvě stovky receptů.... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    5.0
    hodnotilo 31 zákazníků
    5
    26x
    4
    4x
    3
    0x
    2
    0x
    1
    0x
    Moje již druhá kuchařka od Romana Vaňka a i tuto doporučuji. Kniha je moc hezky graficky zpracovaná, minimalistická. Kniha má 196 stran a každá dvojstrana obvykle obsahuje dva recepty (i s babiččinými radami) a fotografiemi... číst celé 
    Nik
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Moje již druhá kuchařka od Romana Vaňka a i tuto doporučuji. Kniha je moc hezky graficky zpracovaná, minimalistická. Kniha má 196 stran a každá dvojstrana obvykle obsahuje dva recepty (i s babiččinými radami) a fotografiemi výsledného receptu. Celkově je zde tedy spousta receptů klasického českého rázu, základních i těch méně běžných. Recepty jsou rozděleny do obvyklých kategorií (polévky, maso, luštěniny,vejce a zelenina, přílohy, saláty, sladké a pečivo). Ačkoliv českou kuchyni úplně nevyhledávám, podle této knihy ráda vařím.
    26/10/2019
    Avatar uživatele
    Poklady klasické české kuchyně – opravdový poklad v mé knihovničce. Má nejcennější kuchařka, díky které jsem se naučila vařit a péct. Mám vyzkoušené, že pokud se suroviny a postup u receptu opravdu dodržují + případné rady a doporučení Romana Vaňka, není možné, aby se konečný pokrm nepodařil zhotovit. Opravdu jsem šťastná, že i já vlastním tuhle knihu, tento poklad. Doporučuji všem. Nikdy na ni nedám dopustit a střežím ji jako oko v hlavě.
    27/02/2018
    Avatar uživatele
    Poklady klasické české kuchyně jsou další kuchařskou knihou z „bílé edice“ od českého kuchaře Romana Vaňka. Tato kuchařka se zaměřuje na samotné základy české kuchyně – na tu naši českou klasiku. V této kuchařce najdete recepty na klasická jídla jako koprová omáčka, rajská omáčka nebo třeba utopenec a mnoho dalších. Kuchařka je popsána srozumitelně, jednotlivá jídla se naučíte krok a krokem. Určitě stojí za to.
    18/02/2018
    Avatar uživatele
    Jedna z mých nejoblíbenějších kuchařek. Co může být lepší, než poctivá, česká klasika? Roman Vaněk ji pojal modernějším způsobem, ale stále ctí klasiku a tradici receptů, které opravdu vařily už naše babičky. Recepty jsou popsány jednoduše, s žádným jsem neměla problém a navíc fotografie uvnitř kuchařky vás přímo navnadí na jednotlivé recepty. Co jsem zatím vařila podle knihy, to mi chutnalo, doporučuji zkusit máslový řízek s bramborovou kaší a utopence. Delikatesa.
    5/04/2019
    Avatar uživatele
    Knížku Poklady klasické české kuchyně jsou koupila před čtyřmi roky a dodnes je to moje nejpoužívanější kuchařka, kterou pomalu začínají používat i dcery. Recepty jsou přehledné, postupy nejsou složité, plusem jsou fotografie u každého receptu. Průměrně zdatný člověk je schopen podle této knihy zvládnout jak "běžná jídla" , tak i složitější kreace na výbornou. Vrací do domácností klasické recepty, což je v dnesní době fastfoodů pozitivní.
    4/01/2019
    Avatar uživatele
    Kuchařky od Romana Vaňka jsou naprosto dokonalé a tahle konkrétní Poklady klasické české kuchyně je asi jedna z jeho nejlepších. Hodně oblíbenou mám i Rychle a snadno, ale tahle je speciální tím, že se jedná o naše milovaná česká jídla. Díky této kuchařce jsem se naučil spoustu základních receptů, které řadíme k našim klasikám a jsem z toho nadšen. Podle této kuchařky vařím moc rád, doporučuji si ji pořídit! Doporučuji i začátečníkům!
    5/10/2018
    Avatar uživatele
    Název "Poklady klasické české kuchyně, aneb jak to ta babička tenkrát vařila" opravdu vypovídá o obsahu knihy.
    Zkoušeli jsme téměř všechny recepty a chutě jídel uvařených podle této knihy jsou opravdu vynikající a vyvážené, Knihu doporučuji jak začínajícím kuchtíkům, tak těm pokročilým. Obsahuje klasické recepty jako je guláš, svíčková, koprová omáčka, ale také recepty na různé sladké pokrmy, bezmasá jídla a ryby.
    14/09/2018
    Avatar uživatele
    Vaňkovy kuchařky jsou skvěle zpracované, graficky jednoduché ale efekní, recepty jsou na bílém podkladu doprovázené jasnými pokyny, které jsou doplněny i o vychytávky, takže úspěch je téměř zaručen. Líbí se mi jednoduchost, v které se skrývá krása a chutnost. Myslím, že tato kuchařka potěší i začátečníky a v mnohím přiučí i pokročilejší kuchaře. Nejsem sice fanouškem české kuchyně, ale občas na ni máme chuť všichni.
    30/01/2018
    Avatar uživatele
    Tohle je ta pravá kuchařka pro fajnšmekry. S ní dokážete uvařit ty pravé tradiční pochoutky a věřte tomu, že z ní budete čerpat velice dlouho. Kuchařka nám nabízí opravdu chutná jídla, vše je vyzkoušeno a ohlasy jsou velice pozitivní. Autor je profesionál a podle toho to taky vypadá. Krásné fotografie, kde se na Vás jídlo jenom směje a báječné recepty. Stačí už jenom začít a máte o zábavu postaráno.
    20/08/2017
    Avatar uživatele
    Tuhle knihu jsem dostala od maminky a myslím, že je to skvělý základ do každé domácnosti, protože se v ní nacházejí především tradiční a klasické české recepty, které se dle mého názory hodí vždycky. Kuchařka je současně krásně zpracovaná, přehledná a doplněna o fotky jídel, což je vždy skvělé. Postupy jsou dobře popsané a věřím, že tuto kuchařku budu často otevírat a vařit podle uvedených receptů.
    13/08/2017
    Avatar uživatele
    Maso - Jednoduše & dokonale je parádní kuchařka, kde je spousta zajímavých receptů a i tipů na přípravu nejrůznějšího masa, které patří mezi mé neoblíbenější, pokud se umí dobře připravit, chce to dobrý návod a také trochu cviku. Moc se mi líbí, jak je kuchařka celkově udělaná, výborné recepty, krásné fotografie, vše je tak hezky uhlazeně zpracované. Všem kuchařku moc doporučuji ke koupi, je krásná a praktická.
    31/10/2020
    Avatar uživatele
    Skvěla kuchařka zaměřená na českou kuchyni, která je mi provedením mnohem blíž, než třeba Kuchařka naší vesnice neb Vaříme zdravě, chutě, hospodárně :). Recepty jsou tu popsány krok po kroku a dá se na ně spolehnout na první pokus. Většinou jsou i lepší, než vařila vaše maminka.
    A i když většinou času vaříme doma dost jinak, ve chvíli kdy má přijít masožravější navštěva nebo u nás má jíst cizinec, ráda jí vytáhnu z knihovny.
    31/01/2019
    Avatar uživatele
    Kuchařku Poklady klasické české kuchyně vytvořil známý český kuchař Roman Vaněk se svými kolegy. Kdo by neměl rád klasickou českou kuchyni. V této kuchařce naleznete přes dvě stovky receptů na taková jídla jako koprovka, utopence, tatarák nebo třeba na kapra s bramborovým salátem. Navíc mají všechny kuchařky jednotný design, takže skvěle zapadnou k ostatním v knihovně k ostatním Vaňkovým kuchařkám. Doporučuji.
    28/01/2018
    Avatar uživatele
    Perfektně zpracovaná kuchařka i pro úplné začátečníky. Recepty do detailu vypracované, hezké, jednoduché fotografie. Kromě složitějších receptů obsahuje i ty nejzákladnější. Koprovka. Vepřo knedlo zelo. Česnečka. Bramboračka. Šunkofleky. I když nejsem už úplný začátečník, ráda se knihou nechávám inspirovat.

    PS: Chtěla bych zde upozornit na to, že v knize jsou dva obsahy. Jeden je klasický obsah knihy (str.188). Hned za ním (str.192) je vypsaný obsah knihy Kouzlo kuchyně Čech a Moravy od stejného autora. Ze začátku mě to mátlo, než jsem pochopila, že se jedná o obsah jiné knihy.
    30/10/2017
    Avatar uživatele
    Velmi dobře zpracovaná kuchařská kniha, která, jak už název napovídá, obsahuje základní recepty české kuchyně. Vše je jednoduše a srozumitelně popsáno a doplněno o pěkné fotografie. Jsou zde obsaženy recepty na polévky, jídla z masa i bez, přílohy, saláty i sladké pokrmy. Vařím podle ní velmi často a jídla podle těchto receptů chutnají opravdu dobře. Nejlepší kuchařka, která se mi dostala do rukou.
    2/09/2017
    Avatar uživatele
    Pana Vaňka jsem dlouho sledovala na internetu. A pak přišlo velké překvapení. Jeho kuchařku jsem dostala od svého syna k Vánocům a jsem velice spokojená. Je v ní hodně receptů, které stojí za to. Hlavně jsou tradiční a české. Vyzkoušela jsem téměř všechny a rodina byla navýsost spokojena. Kniha je masivní a v pevné vazbě, díky tomu něco vydrží. Ilustrace jsou nádherné a dokážou vyvolat chuť k jídlu.
    31/07/2017
    Avatar uživatele
    Jedna z mála kuchařek, kde si nebudete lámat hlavu nad postupem a prostě uvaříte to, co na dané stránce vidíte :-) krásně a věcně popsané postupy receptů
    31/07/2017
    Avatar uživatele
    Poklady klasické české kuchyně je prima kniha s vynikajícími recepty. Doporučuji vyzkoušet, budete se ještě dlouho olizovat, pokud si připravíte pokrm přesně podle návodu. Jídla jsou tu pestrá a bohatá, pro každého se tu něco najde. Kniha obsahuje i krásné fotografie, které Vás ještě více navnadí a aktivuje Vaše chuťové pohárky. Věřte tomu, že po vyzkoušení receptů v této knize se budete zajímat i o další knihy tohoto autora.
    15/07/2017
    Avatar uživatele
    Hezky, jednoduše a přehledně zpracovaná kuchařka s pěknými fotografiemi. Dobře poslouží každému, kdo chce umět vařit poctivá a chutná jídla i když je pro něj kuchyně doposud tabu. Doporučuji.
    28/05/2017
    Avatar uživatele
    Doporučuji
    21/02/2017
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.