Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s...
číst celé
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
schovat popis
Recenze
Skvělé je i to, že se věnuje i tomu, jak di suroviny opatřit a zacházet s nimi. Kuchařky pd Apetit určitě doporučuji.
Nádherné fotografie, úžasná grafika. Vizuelne nádherná kniha.
Další z kuchařek z edice Apetit, která obsahuje mnoho nádherných, inspirujících fotografií, velkou zásobu receptů. Jak už to u Apetitu bývá, kniha je velmi přehledná a vhodná i pro začátečníky.