\nBio černý čaj z okresu Qimen v provincii Anhui pod Žlutými horami, kde ho až v roce 1875 poprvé vytvořil pěstitel Yu Ganchen. Tvoří ho poupata a 2-3 lístky z horní části rostliny, které po utržení zasychají na přímém slunci, rolují se a praží.\nSvěží nálev s plným tělem, mírně kouřovými a jemně...
číst celé
\n
Bio černý čaj z okresu Qimen v provincii Anhui pod Žlutými horami, kde ho až v roce 1875 poprvé vytvořil pěstitel Yu Ganchen. Tvoří ho poupata a 2-3 lístky z horní části rostliny, které po utržení zasychají na přímém slunci, rolují se a praží.
\n
Svěží nálev s plným tělem, mírně kouřovými a jemně sladovými tóny a kakaovým závěrem.
\n
Příprava: 12 gramů čaje zalijeme jedním litrem vroucí vody a necháme 2–4 minut louhovat.
\n
Složení z ekologického zemědělství: černý čaj 100 %.
\n
schovat popis
Recenze