Košík
zboží
(prázdné)
Černý čaj vynikajících vlastností, známý i jako Hong Yu nebo Rubby Tea. Počátky pěstování tohoto čaje na Taiwanu se datují okolo roku 1920. \nPříprava 6g čaje v 0,5l konvičce:
\nnálev: voda o teplotě cca 90°C, louhovat 2 až 4 minuty,\nnálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat 2 až 4 minuty.
\nPozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
\n schovat popis
Recenze