\nTento Nai Xian se vyrábí ve vesnici Minjing v provincii Nantou na Taiwanu. Vůně je dosažena přidáním mléčného aroma, které je 100% přírodního původu. Kombinace tohoto aroma s přirozenou vůní čaje vytváří úžasný zážitek pro vaše smysly.\nPříprava 8g čaje v 0,5l konvičce:\nnálev: voda o teplotě...
číst celé
\n
Tento Nai Xian se vyrábí ve vesnici Minjing v provincii Nantou na Taiwanu. Vůně je dosažena přidáním mléčného aroma, které je 100% přírodního původu. Kombinace tohoto aroma s přirozenou vůní čaje vytváří úžasný zážitek pro vaše smysly.\nPříprava 8g čaje v 0,5l konvičce:
\n
nálev: voda o teplotě cca 70°C, louhovat přibližně 3 minuty,\nnálev: voda o teplotě cca 80°C, louhovat 2 až 3 minuty,\nnálev: voda o teplotě cca 90°C, louhovat 3 a více minut.
\n
Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
\n
schovat popis
Recenze