Zajímavý a poutavý čaj z oblasti Kandy na Srí Lance. Čajové lístky na základě čínského postupu aromatizované bergamotovou silicí pocházející z pomerančovníků. Příjemně výrazná chuť s pronikavou bergamotovou vůní.
Příprava 10g čaje v 0,5l konvičce:
nálev: voda o teplotě cca 80°C, louhovat...
číst celé
Zajímavý a poutavý čaj z oblasti Kandy na Srí Lance. Čajové lístky na základě čínského postupu aromatizované bergamotovou silicí pocházející z pomerančovníků. Příjemně výrazná chuť s pronikavou bergamotovou vůní.
Příprava 10g čaje v 0,5l konvičce:
nálev: voda o teplotě cca 80°C, louhovat přibližně 2 minuty.
Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
schovat popis
Recenze