\nKvalitní směs černého čaje a kousků skořice s příjemně nasládlou kořeněnou vůní. Doporučujeme čaj osladit medem či cukrem pro podpoření skořicové chuti. Přidáním mléka získáte chuť připomínající chai masala.\nSložení: čajovník čínský (Camellia sinensis), kousky skořice (Cinnamomum)\nPříprava...
číst celé
\n
Kvalitní směs černého čaje a kousků skořice s příjemně nasládlou kořeněnou vůní. Doporučujeme čaj osladit medem či cukrem pro podpoření skořicové chuti. Přidáním mléka získáte chuť připomínající chai masala.\nSložení: čajovník čínský (Camellia sinensis), kousky skořice (Cinnamomum)\nPříprava 10g čaje v 0,5l konvičce:\n1. nálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat přibližně 2 - 3 minuty.\nPozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
\n
schovat popis
Recenze