Máte rádi ryby ? Co takhle zkusit českého kapra ? Věřte tomu, že se jedná o velkou pochoutku, pokud ho dokážete správně upravit. Je prostě neodolatelný a hlavně velice zdravý. Podává se hlavně o Vánocích, ale můžete si ho připravit i během roku. Tato kuchařka Vám přinese mnoho receptů, jen si vybrat. Studená, nebo teplá kuchyně Vás jistě přesvědčí, že je český kapr prvotřídní. Přeji Vám dobré chutnání.
Příprava kapra bývala v naší domácnosti na programu především o Vánocích. Jednou za rok nám nedělalo problém jíst kapra ve stejné úpravě. Ovšem potom co máme v rodině rybáře a kapra máme častěji, rozhodli jsme se pro kuchařku. Tahle věnovaná přímo úpravě kapra je skvělá. Recepty jsou chutné a je z čeho vybírat. Každý recept je něčím specifický a vybíráme především podle bylinek a koření, na které máme chuť. Kniha je sepsána pěkně a rychle v ní najdu to co potřebuji.
Ryby jsou chutné a měly by patřit na běžný jídelníček minimálně jednou týdne. A co takhle vyzkoušet tradičního českého kapra, který je rybou, která se tradičně jí na vánoce a jindy se na něj zapomíná, přitom kapr je zajímavou a chutnou rybou, která se dá připravovat na různé způsoby. V kuchařce najdete recepty na nejrůznější způsoby přípravy ať už za studena nebo za tepla. Doporučuji knihou prolistovat. Možná zjistíte, že je kapr jedinečnou rybou.
Konzumace ryb se velice doporučuje. A co teprve český kapr, který je známý svojí specifickou chutí. Nemusíte si ho dopřávat jen o Vánocích, to by byla velká škoda. Pokud se ve Vašem okolí vyskytuje obchod s rybami, tak neváhejte. Že nevíte, jak ho připravit ? Tato kuchařka Vám se vším poradí. Jedná se o teplou a studenou kuchyni a nejsem schopen Vám říci, která z nich je lepší. Já mám rád obojí. Kuchařka splnila svůj účel.
O Vánocích by neměl chybět na žádném stole. Tato hádanka je jednoduchá. Je to kapr. Klasická česká pochoutka, která má docela velkou tradici. A měli bychom si ji uchovat. Tato kuchařka se docela povedla a může nabídnout úpravu kapra v teplé, nebo studené kuchyni. Raději mám tu teplou. Recepty bohatě postačí na to, abyste si uvědomili, jak se dá kapr ochutit a připravit na hodně způsobů. Stačí jen chtít.
Český kapr má velkou tradici. Hlavně se konzumuje na Vánoce, to je prakticky na každém stole. Tato kniha Vás naučí, jak ho zpracovávat v teplé a studené kuchyni. A možností je opravdu hodně. Řada lidí zná kapra jenom na ten jeden způsob. S bramborovým salátem. Uznávám, že je to pochoutka, ale je dobré ochutnat i jiné možnosti. Pro takové lidi budou uvedené recepty skvělou volbou, mohou totiž experimentovat.
Recenze