Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.
číst celé
Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.
schovat popis
Recenze
Na denní vaření by mě osobně nevyhovovala, ale ráda jí mám v knihovně.
Kniha obsahuje spoustu receptů, ale postupy jsou velmi stručné. Pokud s vaření začínáte, doporučila bych spíše nějakou českou kuchařku od pana Vaňka nebo Kuchařku pro dceru.
Za mě nedoporučuji.