\nOšatka na kynutí těsta.\nOšatky jsou ve 2. jakosti.\nRozrměry ošatek jsou vnitřní.\nOšatky na kynutí těsta se vyrábí přímo v naší firmě v Morkovicích. Všechny se vyrábí ručně. Jsou kvalitní a prověřeny mnohaletým používáním v pekárnách.\nNaše pekařské ošatky jsou zdravotně nezávadné, o čemž...
číst celé
\n
Ošatka na kynutí těsta.\nOšatky jsou ve 2. jakosti.\nRozrměry ošatek jsou vnitřní.
\n
Ošatky na kynutí těsta se vyrábí přímo v naší firmě v Morkovicích. Všechny se vyrábí ručně. Jsou kvalitní a prověřeny mnohaletým používáním v pekárnách.
\n
Naše pekařské ošatky jsou zdravotně nezávadné, o čemž svědčí i certifikovaný atest vydaný společností ITC Zlín (Institut pro certifikaci a měření), který nás opravňuje naše pekařské pedigové ošatky vyvážet i do jiných zemí. Tento certifikát má platnost 3 roky, resp. každé 3 roky jsou ošatky certifikovány.
\n
Doporučujeme : - před použitím vysypat moukou.
\n - ošatku nemáčet\n - po použití nechat důkladně vyschnout a nasucho vykartáčovat\n - nepoužívejte ošatku přímo k pečení chleba, slouží pouze na kynutí těsta. \n
Ještě několik slov k pedigu. Pedig je to přírodní pórovitý materiál, přes který těsto lépe tzv. \" dýchá\". Těsto se po nakynutí v pekařské ošatce vyklopí a drží si svůj tvar včetně kopírování jednotlivých prutů ošatky tak, jak jej známe.
\n
schovat popis
Recenze