Stůl není prostřený, dokud na něm neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba od přípravy...
číst celé
Stůl není prostřený, dokud na něm neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba od přípravy základního těsta přes rozmanité vytvarování, glazování a posypání až k upečení v troubě či domácí pekárně. Více než 100 lahodných receptů z celého světa. Rady a tipy, jaké zvolit suroviny, intormační přehled o době kynutí, pečení, teplotě trouby a možnosti využití domácí pekárny. Exkluzivní fotografie nabízejí bohatý výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic.
schovat popis
Recenze