Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato
praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebu a pečiva pro každou příležitost.
Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako
jednoduché a vždy vítané...
číst celé
Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato
praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebu a pečiva pro každou příležitost.
Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako
jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat
při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje
nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby
a jiné pečivo, a to včetne kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé
čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními
postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s
požadavky na dokonalé upečení.
schovat popis
Recenze