Příprava kvasu na výrobu slivovice

· Fontána · 2017 · taschenbuch · 208 stran

Příprava kvasu na výrobu slivovice

269
269
DMOC 368 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Hledala jsem dlouho ideální dárek k narozeninám pro tchána, až jsem narazila na tenhle poklad. Kniha udělala velikou radost a jak to tak bývá u starších milovníků slivovičky, tak byla několikrát pročtena, dokonce si v ní udělal i poznámky a zápisky, což mě opravdu těší, takže to nebyla zbytečná koupě. Neváhejte a pokud i vy máte v okolí podobného milovníka, tak tímto dárkem zabodujete. Kniha je podle mě snad to o čem slibuje. Tchán doporučuje.
    4/09/2018
    Avatar uživatele
    Příprava kvasu na výrobu slivovice je skvělá kniha, ve které se dozvíme o historii lihového kvašení a domácí výrobě slivovice, je uvedeno i další peckové ovoce, které se k výrobě destilátů používá (např. třešne, višně, meruňky, broskve, mirabelky atd., kniha je věnována i vadám ovocných destilátů a jak je poznáme atd. Touto knihou potěšíte všechny, kteří se tímto tématem zabývají, protože kniha je plná informací.
    30/09/2021
    Avatar uživatele
    Tuto knihu mám spojenou s vánočním dárkem. Máma ji koupila tátovi, když měla pocit, že by měl v důchodu věnovat více času četbě. Nicméně starého kozla novým kouskům nenaučíš a táta ji po prolistování založil do knihovny a už se k ní nevrátil. Nicméně po ní sahá zbytek rodiny, vždy když se blíží hlavní pálicí sezóna. V knize najdete vše o přípravě krásu, pálení atd. A najdete tu i recepty ze slivovice na tinktury, masti - co zkombinovat a jak na bolavé klouby atd. A musím říct, že to opravdu funguje, pokud teda někomu není líto použít slivovici zevně.
    29/11/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.