Recenze Jonášova kuchařka pro zdraví

Jonášova kuchařka pro zdraví

Jonášova kuchařka pro zdraví

176 Kč
Zobrazit knihu
Potrava přináší do organismu mnoho odpadu. Důsledkem jeho shromažďování je postupné ničení jednotlivých orgánů i systémů lidského organismu. Dvě třetiny lidí zemřou na srdečně cévní choroby, protože jejich cévní systém a srdeční sval jsou poničeny metabolity. Jsou to zbytky – odpad z lidského... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Dnes už se ví, že nás jídlo pomalu, ale jistě zabíjí. Nejčastější úmrtí jsou infarkty a další cévní příhody. Nedivme se tomu, strava obsahuje odpad, který se nám pomalu usazuje v našem organismu. Naštěstí se tomu dá předejít a to výběrem správných potravin. Kuchařka Vám nabídne plno receptů na detoxikaci Vašeho organismu. Jsou zdravé a chutné, však se přesvědčíte sami. Doporučuji tuto publikaci vlastnit a recepty vyzkoušet.
23/10/2017
Avatar uživatele
Jonášova kuchařka pro zdraví je tak trochu jiná kuchařka. Najdeme v ní samozřejmě spoustu receptů, některé jsou super, některé již méně (ale to je samozřejmě na chuti a prioritách každého z nás). Kromě receptů je spousta prostoru věnována i informacím o stravě, o jejím vlivu na naše tělo i psychiku, o významu jednotlivých kombinací jídel atd. Já úplně nesouzním se vším, co pan Jonáš předkládá, nicméně i tak stojí knížka za přečtení.
26/01/2019
Avatar uživatele
Tohle je opravdu hodně netradiční kuchařka, kterou jsem si koupila jako doplněk k Jonášové detoxikaci. Našla jsem zde spoustu použitelných jídel stejně jako spoustu receptů na stravu kterou bych asi jíst nedokázala, ale za hodně přínosné považuji především teoretické kapitoly pojednávající o kvalitě stravy a jeho vlivu na naše zdraví. Hodně zajímavá kniha kterou by si měl pořídit každý,zejména pokud trpí nějakým zdravotním problémem.
15/03/2018
Avatar uživatele
Zajímavá kuchařka, při jejíž četbě se jistě člověk nad sebou dobře zamyslí. My víme, že některá jídla, potraviny jsou pro lidský organismus špatná. A proto je tady tato kuchařka, která ukazuje tradiční i méně známé recepty a postupy přípravy, či kombinace jednotlivých surovin. Kniha, která se skutečně zabývá kvalitním jídlem. Myslím si, že nad svou stravou by se měl nejeden z nás zamyslet a přehodnotit.
14/05/2020