V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje prevenci choroby, její příznaky a podstatu a význam životosprávy při ovlivňování rychlosti postupu onemocnění. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin.
číst celé
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje prevenci choroby, její příznaky a podstatu a význam životosprávy při ovlivňování rychlosti postupu onemocnění. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin.
schovat popis
Srdečně-cévní choroby jsou velmi častým jevem v naší společnosti. Každý rok umírá na toto onemocnění velké množství lidí a často zcela zbytečně. Pokud by již dříve změnili svůj svůj styl stravování, tak by tady mohli ještě být. Vy takovou chybu udělat nemusíte a pokud chcete dopadnout jinak, tak zkuste diety, které Vám doporučí tato publikace. Je jich kolem padesáti a určitě si z nich vyberete. Publikace nabízí ještě velmi zajímavé informace o této nemoci.
Recenze