Recenze Pohanka ve mlýně a v kuchyni

Pohanka ve mlýně a v kuchyni

Pohanka ve mlýně a v kuchyni

139 Kč
Zobrazit knihu
„Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Hezky zpracovaná kniha a v ní hodně receptů, které stojí za vyzkoušení.
6/09/2023
Avatar uživatele
Tuto knihu jsme si koupili před lety, protože jsme si z pohanky často připravovali pohankovou polévku a pohankovou kaši s medem. Tato kniha vám ale o pohance řekne mnohem více. Dozvíte se, jak se pohanka pěstuje a jak se zpravovává, jaké jsou její léčebné účinky a najdete zde i spoustu receptů. Pohanku tedy nemusím pořád připravovat jenom jako kaši, ale díky knize vím, že ji mohu do jídelníčku zařadit se spoustou úžasných pokrmů.
30/09/2021
Avatar uživatele
Pohanka nemá vůbec nic společného s pohanem, jedná se o moderní a zdravou surovinu, která by Vás měla začít zajímat. Její účinky na zdraví jsou nevyvratitelné a neměla by chybět na Vašem jídelníčku. Stačí jí konzumovat alespoň jednou až dvakrát týdně. Kniha se zaměřuje na historii mlynářů, kteří mají s pohankou velké zkušenosti. Dále můžete očekávat přes 150 receptů, což není vůbec málo. Polévky, pečivo a další pochoutky na Vás čekají, když titul zakoupíte.
30/07/2018
Avatar uživatele
Pohanka je naprosto vynikající. A tato kuchařka samozřejmě také. Nabízí nám docela hodně receptů, je jich přes 150. Samotná pohanka je velice zdravá, proto její konzumace nezpůsobuje žádné problémy. Je libo polévku, pečivo, nebo dokonce pomazánku z pohanky ? Stačí je trochu chtít a mít čas. Publikace je velmi čtivá a obsahuje i historii mlynářů, kteří se pohankou zabývají už celkem čtyři generace. Hodně dobrá volba.
22/10/2017