Známá a oblíbená autorka kuchařek, Karina Havlů,
připravila již další vydání kuchařky Vaříme v remosce. Velký úspěch
v zahraničí zaznamenal i anglický překlad této kuchařky. Autorka ve
3., přepracovaném vydání upravila některé původní recepty a mnohé
nahrazuje zcela novými. Změny jsou hlavně v...
číst celé
Známá a oblíbená autorka kuchařek, Karina Havlů,
připravila již další vydání kuchařky Vaříme v remosce. Velký úspěch
v zahraničí zaznamenal i anglický překlad této kuchařky. Autorka ve
3., přepracovaném vydání upravila některé původní recepty a mnohé
nahrazuje zcela novými. Změny jsou hlavně v částech kuchařky, které
se zabývají masem a v kapitole moučníků. Nové předpisy odpovídají
moderním trendům vaření. Kuchařka je také doplněna praktickými
zkušenostmi. Ti, kteří v dnešní uspěchané době nechtějí věnovat čas
zdlouhavému vaření, ale přitom mají rádi alespoň v neděli sváteční
pracné jídlo, tak ti si jistě vaření v remosce oblíbí. Vždyť jak
např. maso, tak ale i moučníky a zapečená jídla se vlastně v
remosce peče sama a vy máte čas na sebe a své koníčky. Další
výhodou remosek je povrchová úprava zapékacích mís. Ta zcela
odpovídá moderním představám o zdravém způsobu stravování.
schovat popis
Recenze