Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
číst celé
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky
Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek
Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem
Speciálně pořízené názorné fotografie
schovat popis
Přílišné mlsání našemu tělu velice škodí. Přesto málokterý člověk přestane jíst sladké. Je to příliš velké pokušení. A co teprve čokoláda. Pokud patříte mezi její milovníky, tak si zkuste doma udělat jeden z desítek receptů, které naleznete v této publikaci. Doporučuji hořkou, ta je z nich nejzdravější. Ale jistě nepohrdnete i těm ostatním. Zaujmou i překrásné fotografie, na které je opravdu radost koukat.
Pokud jste takový milovníci čokolády jako já, tato kniha by vám rozhodně neměla uniknout. Moc ráda z čokolády vařím, nejen dezerty, ale pokouším se i o slaná jídla, a v této knize jsem našla velké množství inspirace a receptů na nové postupy zpracování čokolády, ať už hořké, mléčné či třeba bílé. Knihu krásně doplňují lákavé fotografie, ale pozor, při pohledu na ně vám nejspíš budou kapat sliny a budete chtít olíznout stránku :)
Čokoláda je pochoutka, na které si denně pochutnává obrovská masa lidí. Prý dokáže způsobit stavy štěstí a rozkoše, na mě to ale příliš nefunguje. O to víc mě zaujala tato kuchařka, která je určena milovníkům čokolády. Variant v ní naleznete poměrně hodně, více bych zřejmě ani nevyzkoušel. Bílá čokoláda, hořká, s příchutí soli, nebo jiné pokrutiny, fantazii se opravdu v čokoládovém světě meze nekladou.
Pochoutky z čokolády jsou oblíbené snad po celém světě. V této kuchařce naleznete nejlepší recepty z mezinárodní kuchyně a můžete si být jisti, že se se jedná o prvotřídní kvalitu. Stačí jen sehnat uvedené ingredience a můžete se pustit do díla. Mimo receptů se dozvíte i postupy zpracování takové čokolády a co přesně je k tomu potřeba. Vše je snadno pochopitelné a celkem detailně vysvětlené. Tak na co vlastně ještě čekáte ?
Čokoláda. Úžasná pochoutka, na kterou je možno si rychle vybudovat závislost. A nebyli byste sami,takových lidí je po celém světě obrovské množství. A ni se tomu nedivím. Klasická čokoláda je fajn, ale recepty jsou ještě lepší. V této brožuře se dozvíte různé tipy, jak si čokoládu ještě více zpříjemnit a dát ji pořádný lesk. Čekají Vás tradiční i moderní speciality a to samozřejmě krok za krokem, abyste neudělali chybu.
Nevím jak Vy, ale já čokoládu miluji. Vůně, chuť , to je prostě požitek a delikatesa. Jak takovou dobrou čokoládu připravit, naleznete v této kuchařce. A na všechny způsoby, budete určitě spokojeni. Vše je podrobně vysvětleno, není to nic těžkého. Čokoládu můžete udělat na tisíc způsobů, variant je opravdu hodně. V knize jsou recepty, které určitě vyzkoušíte. Samozřejmostí je obrazová příloha, tedy fotografie již vytvořených pamlsků.
Čokoláda je pro mnoho lidí vášeň, někteří lidi ji ale rádi opravdu nemají. Existuje spoustu druhů, přes klasickou hořkou, bílou, mléčnou až po třeba preclíkovou s mořskou solí, nebo s kandovaným ovocem.. Nejradši mám ty klasické, ale i třeba preclíková s mořskou solí mi opravdu vážně chutnala. V knížce najdete kromě plno různých receptů také fotografie, které se vám budou určitě líbit. doporučuji!!
Recenze