Recenze Drůbež (Edice Apetit)

Drůbež (Edice Apetit)

Drůbež (Edice Apetit)

306 Kč
Zobrazit knihu
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky... číst celé 

Recenze

33
5.0
hodnotilo 33 zákazníků
5
29x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Tady najdete spoustu receptů z drůbežího masa. Tak tady si mnoho lidí přijde na své. Zajisté si tady přijdou na své mnozí milovníci dobrého jídla. Tyto recepty mě rozhodně velmi oslovily. Mnohé recepty z této... číst celé 
Kája
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Tady najdete spoustu receptů z drůbežího masa. Tak tady si mnoho lidí přijde na své. Zajisté si tady přijdou na své mnozí milovníci dobrého jídla. Tyto recepty mě rozhodně velmi oslovily. Mnohé recepty z této knihy jsem již vyzkoušela uvařit a musím uznat, že jídlo bylo opravdu vynikající a všem nám moc chutnalo. Navíc jsou k receptům také fotografie, což je velkým plusem. Velice doporučuji, protože recepty se dají díky skvělému popisu skvěle a snadno připravit. Vřele doporučuji tuto kuchařku vyzkoušet.
16/05/2021
Avatar uživatele
Naprosto skvělá knížka s výbornými recepty. Drůbež vařím poměrně často, ráda se nechám inspirovat novými nápady. S touto knížkou jsem byla skutečně spokojená a vyhovuje mi styl psaní receptů i postupů na přípravu. Navíc skvělé obrázky, takže opravdu chválím. Zkusila sem už hodně receptů, velký úspěch sklidila plněná kuřecí bábovka s vejci, sýrem a porkem obalená ve slanině. Nic náročného, naskládáte vše do formy, ochutíte, dáte péct a potom jen vyklopit a krájít krásné kousky rolády. Doporučuji.
29/11/2020
Avatar uživatele
Knížka pro všechny masové nadšence. Drůbeží maso je moje nejoblíbenější, a s touto kuchařkou už nikdy nebudu mít nouzi o inspiraci. Několik desítek receptů doplněné fotografiemi, s celkem snadnými postupy a vynikajícím výsledkem. Najdete tu recepty z kuřecího masa, kachního masa nebo krůtího masa. Některé recepty jsou spíše do české kuchyně, některé spíše exotické, třeba kuřecí křidýlka s tequilou a limetou nebo úžasná křupavá pekingská kachna.
1/08/2021
Avatar uživatele
Tuto kuchařku jsem si musela koupit, když jsem do ní nahlédla, protože drůbeží maso děláme poměrně často a chtěla jsem, abychom zase ochutnali nějaké nové recepty... V knize najdete skvělé recepty na pečené maso, ale také na drůbeží polévky, saláty a hlavně na skvělé nádivky. Nádivky milujeme doma a tak tuhle kapitolu hledám poměrně často. Kniha má výborné recepty, které jsou jednoduché, dobře vysvětlené a super fotky.
15/10/2020
Avatar uživatele
Drůbeží maso patří k mým nejoblíbenějším, jen mi občas dochází inspirace, co z něj vařit, abych netočila pár jídel pořád dokola. S tím mi pomáhá tady ta kuchařka. Ta škála pokrmů, které v ní najdete, je perfektní. Oceňuji, že kromě hlavních chodů tu najdete i recepty na drůbeží polévky, exotická jídla, nádivky nebo různé chuťovky. Třeba taková domácí paštika, na kterou najdete recept v kuchařce, je úžasná.
1/10/2020
Avatar uživatele
Drůběží recepty jsou jednoduché, chutné a také zdravé, pokud pořídíte kvalitní maso, takže jsem se rozhodla pořídit tuto kuchařku plnou tradičních, ale i velmi zajímavých receptů, o kterých jsem nikdy neslyšela a moc se těším, až si je připravím. Receptů je de spousta, jsou to různé druhy pokrmů, které se hodí na různé příležitosti, líbí se mi tedy ta různorodost. Navíc jsou zde opravdu moc krásné fotky jídel.
28/09/2020
Avatar uživatele
Druhá kniha o mase, ale tentokrát zaměřená na drůbež! Opět přes sto úžasných a chutných receptů, mezi kterými si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor.
4/09/2020
Avatar uživatele
Skvělá kuchařka která vás provede doopravdy krok za krokem Jak nejlépe připravit všechny možné druhy drůbeže. Knížka má opravdu nádherné grafické zpracování a užasné fotografie, jak už je ostatně u všech publikací od tohoto časopisu zvykem. Líbí se mi jednotlivé recepty a jejich velká variabilita a také to že jsou opravdu rozepsané krok za krokem, takže podle téhle té kuchařky doopravdy zvládne vařit úplně každý.
1/01/2020
Avatar uživatele
Další velmi zajímavá kuchařka, která je zase z edice apetit. Tentokrát je zaměřená na drůbeží maso. Kniha je rozdělena do několika kapitol ve kterých si kuchař může vybrat co vlastně bude vařit. Mě že můžeme nalézt recepty na pole, na hlavní jídla na předkrmy ale i na nějaký saláty. Knizka se mi líbila, protože obsahovala recepty, které byly velmi zajímavé a nebyly nikterak složité. Vse je hezký ilustrované.
28/12/2019
Avatar uživatele
Na kterém talíři vám přistalo prčené holoubátko a nebo jiné výborné drůbeží maso. Jw to až neuvěřitelné jak moc oblíbené je drůbeží maso a ro hlavně lehkou přípravou a nízkým obsahem tuku, který je sice poslední dobou opět velmi oblíbený ale spíše na talíři jak na našem břiše či jiné partii našeho těla. Tahle kuchaŕka nám zapadla do sbírky kuchařek týkajících se masa a jeho úprav. Rozhdoně si taky pochutnáte.
17/12/2019
Avatar uživatele
Jelikož jsme celá rodina milovníci drůbeže, ani tato kuchařka z edice Apetit mi nesmí doma v knihovničce chybět. Obsahuje tradiční recepty z drůbežího masa, ale i recepty, které jsem zkoušela poprvé. Je plná lákavých fotografií. Kuchařka je srozumitelně napsaná. Všechny recepty jsou opět z běžně dostupných surovin a zvládne je opravdu každý. Doporučuji tuto kuchařku tedy začátečníkům i zkušeným kuchtíkům.
30/11/2019
Avatar uživatele
Kuřecí maso patří mezi jedno z nejvíce oblíbených. kuře na paprice, pečené kuře nebo třeba kuřecí . To jsou nejtypičtější recepty z kuřete. Ale co takhle zkusit něco netradičního? V kuchařce najdete jak netradiční recepty, tak i ty klasické. Kuchařka je rozdělena do několika kapitol. Najdete v ní jak polévky, tak i hlavní jídla. Recepty domácí, tak i zahraniční a dokonce i s vůní exotiky. Kuchařka je kvalitním materiálem pro všechny začínající i pokročilé kuchaře.
11/10/2019
Avatar uživatele
Kuchařky z Edice Apetit jsou všechny božské. Nemají chybu. Jejich recepty jsou originální, velmi zajímavé, nevšední. Navíc jsou doprovázeny úžasnými fotografiemi, které představují hotové pokrmy. Podle receptů z Apetitu se mi vaří naprosto skvěle. Receptury jsou popsány srozumitelně, lehce. Myslím, že by s nimi neměl mít problém ani začátečník, který se teprve rozkoukává na poli gastronomie. Vhodné i jako dárek.
4/09/2019
Avatar uživatele
Nejsem, kdo ví jaký zastánce masa.Nicméně drůbeží maso sem tam neodmítnu. Záleží, však na druhu. Maso je o něco složitější na přípravu, než jiné typy jídel. Je proto dobré se to pořádně naučit. Tato skvěle zpracovaná kuchařka z edice kuchařek od nakladatelství Apetit, Vám s tím zajisté dobře pomůže. Všechny recepty jsou navíc doplněny skvělými živými fotografiemi. Recepty jsou určeny, jak pro začátečníky, tak pro pokročilejší kuchaře a kuchařky..
29/04/2019
Avatar uživatele
Drůbeží jídla bývají docela oblíbená a já se tomu vůbec nedivím. Kdo z nás by se nechtěl zakousnout do kuřecího masa, nebo řízků ? A co teprve taková kachna ? To je něco úžasného, ovšem má to jeden háček. Musíte jí umět velice dobře zpracovat. A od toho je tu edice Apetit, která nabízí slušnou řádku receptů i s fotografiemi, na které si dal někdo hodně záležet. Pokud chcete svoji rodinu překvapit vynikajícím nedělním obědem, neváhejte.
31/03/2019
Avatar uživatele
Kuchařka pro všechny, kteří mají rádi drůbeží maso. Musím souhlasit s předchozími recenzemi, že drůbeží maso rozhodně neznamená jen kuřecí. Naopak v této knížce najdete recept i z dalších druhů drůbežího masa. Kuchařka od Apetitu je moc pěkně zpracovaná, obsahuje krásné fotografie, ze kterých určitě dostanete hlad :-D Kuchařce nechybí přehlednost a srozumitelnost, proto si také zaslouží pět hvězdiček.
22/03/2019
Avatar uživatele
Kuchařka, která vám ukáže, že drůbež v kuchyni neznamená jen obyčejné kuře. :) Je plná chutných receptů, které jsou dobře a srozumitelně popsané, takže podle nich zvládne uvařit opravdu každý. Jsou také natolik rozmanité, že si každý zaručeně přijde na své. Kuchařka je přehledná, skvěle graficky zpracovaná a jak je již u této Apetit edice zvykem, je i plná nádherných fotografií hotových pokrmů. Vřele doporučuji k vyzkoušení.
21/01/2019
Avatar uživatele
I když ani zdaleka nepohrdnu žádným masem a masovým pokrmem, mám nejraději bílé kuřecí maso. O svátcích si zase moc ráda dopřeji kachnu či husu od babičky. V tomto díle kuchařek od Apetitu je velké množství receptů a já si až díky ní uvědomila, že jsem potenciál kuřecího masa moc dostatečně nevyužila. Člověk si zde mezi desítkami receptů najde ty, které mu budou nejvíce vyhovovat. Já osobně jsem jich vyzkoušela poměrně dost.
5/01/2019
Avatar uživatele
Edice Apetit vydává neskutečně dobré kuchařky a tahle s názvem Drůbež je naprosto fantastická. S drůbežím masem teprve začínám, a proto jsem si mile ráda koupila tuhle knihu. Drůbeží maso mi moc chutná, ale nevěděla jsem, jaké recepty s tímto konkrétním masem kuchtit, takže jsem ráda, že tahle kuchařka mi pomohla. Nalezla jsem v ni velikánské množství inspirace a jsem za ni velice ráda. Je hodně užitečná. Skvěle zpracována.
7/11/2018
Avatar uživatele
Drůběží maso je mé nejoblíbenější, protože mám ráda jeho chuť, ale je pravda, že někdy už se mi zdají recepty, které na úpravu tohoto masa používám trochu nudné, a jsem velmi ráda, že jsem v této kuchařce našla velké množství inspirace. Najdete tu nejrůznější recepty nejen na kuřecí maso, ale i třeba na krůtu, kachnu a podobně. A nejedná se jen o hlavní jídla, můžete podle kuchařky za použití drůbeže připravit i nejrůznější předkrmy, polévky či jiné chuťovky.
7/11/2018
Avatar uživatele
Tohle je výborná a inspirativní kuchařka, která ukazuje, že kuře se nemusí dělat pouze na jeden způsob, ale těch variant co se nabízejí je spousta. Pokrmy které jsou zde popsány jsou velmi chutné. Recepty jsou přehledné a doplněné o krásné fotografie, po kterých dostanete na kuřátko opravdovou chuť. Myslím, že tato kuchařka si najde místo v každé kuchyni a že rozhodně nezklame nikoho. Osobně ji velmi doporučuji.
31/10/2018
Avatar uživatele
Vyrostla jsem na klasických řízcích, a když nebyla strouhanka, plácla se na maso trocha soli, pepře a papriky. Tuhle knížku jsem kupovala mamce, aby sama viděla, že se jiného koření a jeho kombinací bát nemusí a že to dost možná bude ještě lepší než by sama čekala. Moc se mi líbí fotografie a popisy receptů, nic mi nepřipadá přehnaně složité a mamka si knížku nemůže vynachválit. Na rodinný oběd pekla kuře podle jednoho z receptů a bylo to opravdu super!
10/08/2018
Avatar uživatele
Konečně nějaká inspirace na úpravu drůbežího masa. Když máte doma členy rodiny, kteří jedí jen drůbež a jiné maso nechtějí, je těžké stále vymýšlet nová a nová jídla, aby vám už to klasické kuře nelezlo krkem. V této knize je mnoho zajímavých způsobů úpravy, takže z tohoto masa vytvoříte skvělé polévky, pomazánky, samozřejmě hlavní jídla, ale i sendviče nebo slané koláče. Prostě výborná dávka inspirace na obměny něčeho tak známého a obyčejného
26/06/2018
Avatar uživatele
Do našeho Selského krámu začali dodávat krásná, velká kuřata z malochovu. Byla by škoda je zkazit. Zaslouží si zpracování podle nějakého chutného receptu, ať už se jedná o polévku, salát nebo pečení. Až díky této kuchařce jsem zvládla kuře měkké s křupavou kůrčičkou, nepřemaštěné. Také jsem se díky této knize vrhla i na kachnu, kterou jsme udělali už dvakrát jinak. Nejoblíbenější jsou u nás pikantní křidélka.
5/06/2018
Avatar uživatele
Kuchařka z edice Apetit zaměřená na drůbež nesmí chybět v žádné domácnosti. Kniha je členěna do 8 kapitol - najdete zde recepty nejen z kuřete, ale také kachny, krůty. Mimo to jsou zde také recepty na různé nádivky, polévky, saláty a další chuťovky. Celkem si pro vás v redakci Apetitu připravila celkem 110 receptů. Na konci kuchařky je ještě podrobný návod na vykostění a porcování kuřete, které se vyplatí umět.
30/03/2018
Avatar uživatele
Drůběží maso je v České republice velice oblíbené, a i já, jako velký milovník masa, ho preferuji před červeným masem, takže tato kuchařka byla vůbec první, kterou jsem si z edice Apetit zakoupila, a rozjela tak moje sběratelství těchto výborných kuchařek. Jsou tu desítky receptů, jak co nejlépe upravit drůbeží maso, a to z daleka ne jen kuře, ale i krůtu, nebo například kachnu, takže je to velmi inspirativní kuchařka, díky které objevíte nové chutě a druhy masa.
14/01/2018
Avatar uživatele
Můj jídelníček (což se týká masa) se točí jen okolo drůbeže. Nic jiného totiž můj žaludek nepozře. Kuře a kachna patří mezi mé oblíbené - jíst ale pořád jenom ty na jediný způsob je ale dost "nudný" a brzy se toho přejíte. Tato kuchařka nám ale pomůže s drůbežím masem zacházet a připravovat pomocí chutných receptů mnohé další nové věci. Tato kuchařka je velmi dobrá a nejen, že se v ní nachází spoustu chutných receptů, ale i krásné fotografie.
30/09/2017
Avatar uživatele
Dokud jsem nedržela v ruce tuhle knížku, tak by mě nikdy nenapadlo, nakolik různých způsobu se dá upravit (nejen) kuře a že pečení třeba takové husy není vlastně zadna, věda, když máte to správné know how. Knížka je psána velmi jednoduše, tak aby podle jejich receptu dokázal uvařit skutečně každý - důkaz, že se spravnym vedením rozhodně není vaření žádná věda! Spoustu bezva receptu, které opravdu chutnají.
6/10/2018
Avatar uživatele
Drůbeží maso je jedním z nejčastějších mas u nás, používáme ho ale stále stejným způsobem, až se zdá být trochu nudné. Recepty z Apetitu vás této nudy zbaví, ukáží vám jak jinak drůbež zpracovat a hlavně jí dodají úplně novou chuť a podobu. Některé způsoby zpracování a dochucení vás až překvapí. Díky krásným fotografiím pokrm i dokonale naservírujete a podtrhnete tak jeho chuť i lákavým vzhledem. Tak neváhejte dát drůbeži druhou šanci
9/10/2017
Avatar uživatele
Pokud máte rádi maso, tahle kuchařka je opravdu dobrá. To proto, že občas jídlo začne být stereotypní, každý ho většinou dělá pořád dokola na ten samý způsob, a tak zevšední.
Díky této kuchařce už ale ne, najdete tu tipy na to, jak vařit a ochucovat maso novým a neotřelým způsobem. Navíc je doplněna o pěkné fotografie, stejně jako věšina knih z této edice.
Doporučuji vám, kniha je určitě dobrá investice.
30/09/2017
Avatar uživatele
Drůbež je velice dobře zpracovatelná a často se objevuje na našem jídelním stole. Nejraději mám kuřecí řízky a polévku. Jenomže to nestačí. Je potřeba vědět a umět drůbež zpracovat takovým způsobem, aby se nedostala do stereotypu. Kniha obsahuje takové recepty, že se jen tak neomrzí. Navíc jich je poměrně hodně a ještě jsou k nim přiloženy krásné fotografie. Nejen díky nim se tato kniha vyplatí pořídit.
15/09/2017
Avatar uživatele
Drůbeží maso je v našich krajinách asi nejčastěji požívané, ale zjistila jsem, že jej připravuji stále dokola na pár způsobů. Vítaným osvěžením našeho jídelníčku se tak staly recepty z knihy Apetit Drůbež. Vyzkoušejte i vy kuřecí maso novým a neotřelým způsobem a zajisté si pochutnáte. Kniha je plná velkých barevných fotek, ze kterých se vám budou sbíhat sliny a poradí jak servírovat, aby i vaše jídlo bylo úchvatné nejen chutí, ale i na pohled
4/09/2017
Avatar uživatele
U nás doma se vepřové nebo hovězí maso jí výjimečně. Dětem nechutná, a tak ho jíme povětšinou jen já a manžel. Proto je drůbež téměř na denním pořádku. Bohužel, už nevím, co mám vymýšlet stále za nové kombinace, a tak jsem si pořídila tuto kuchařku. Najdeme v ní spoustu krásných receptů, které určitě můžete doma zkusit. Nejsou příliš obtížné , jen některé trvají poměrně dlouho, než se uvaří. Jinak ale povedená kuchařka.
31/07/2019