\nMungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, kterévynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a...
číst celé
\n
Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, kterévynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy. Ráno vodu slijte, několikrát fazolky propláchněte a nechte odkapat. Vraťte fazolky do misky, překryjte navlhčenou látkou a nechte klíčit. Nezapomeňte pravidelně asi 3x denně proplachovat a udržovat dostatečnou vlhkost. Po 2-3 dnech jsou výhonky připravené ke konzumaci. Chutí připomínají zelený hrášek, jsou šťavnaté a příjemně křupavé. Naklíčené mungo přidávejte do pokrmů syrové nebo jen krátce blanšírujte, abyste využili co nejvíce obsažených živin. Ale pozor naklíčeného munga snězte maximálně jednu hrst denně!
\n
Složení: 100% mungo BIO Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%
\n
PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA
\n
Průměrné výživové údaje ve 100 g Energie: 1322 kJ / 316 kcal Tuky: 0,8 g z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,2 gSacharidy: 55,6 g z toho cukry: 1,1 gVláknina: 6,4 gBílkoviny: 21,6 gSůl: \n
\n
schovat popis
Recenze