S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy. Nitishiny recepty vycházejí z tradičních indických receptur, ale jsou uzpůsobeny moderním způsobům přípravy, takže i bez speciálních postupů dosáhnete lahodných výsledků. 
Nechte...
                        
číst celé 
                                                        
                                                                S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy. Nitishiny recepty vycházejí z tradičních indických receptur, ale jsou uzpůsobeny moderním způsobům přípravy, takže i bez speciálních postupů dosáhnete lahodných výsledků. 
Nechte se zlákat grilovanými různorodými kari, grilovanými jehněčími kotletami, pálivým vindaloo, mughalským kuřetem na šafránu, pečenými masala bramborami nebo slaďoučkou panna cottou s čajem Darjeeling.
                                                            
schovat popis 
                 
        
        
Recenze
Tato kniha patří jednoznačně mezi ty dobré. Recepty jsou přesné a zajímavé, fotografie povedené a jen při zběžném prolistování se vám začnou sbíhat sliny. Autorka vybrala skutečně zajímavé a vynikající indické pokrmy a skvěle vás provede jejich přípravou.