Kult chutného, zdravého a výživného jídla společně konzumovaného sdílí arabská gastronomie s ostatními orientálními kuchyněmi. Publikace chce přispět k rozšíření povědomosti nejen o řadě typických arabských jídel a postupu jejich přípravy, ale rovněž o arabských zemích jako takových a vytvořit...
číst celé
Kult chutného, zdravého a výživného jídla společně konzumovaného sdílí arabská gastronomie s ostatními orientálními kuchyněmi. Publikace chce přispět k rozšíření povědomosti nejen o řadě typických arabských jídel a postupu jejich přípravy, ale rovněž o arabských zemích jako takových a vytvořit tak prostřednictvím gastronomie nový pohled na tyto veskrze zajímavé oblasti.
schovat popis
Recenze
V knize se pak podrobně seznámíte se surovinami typickými pro tuto kuchyni. Zejména pak o nejrůznějších druzích koření a jejich směsí, kteří neodmyslitelně patří do tohoto světa.