Tato kniha vám ukáže, že zelenina zdaleka nepatří jen do salátů. Dá se využít také pro sladké pečení, kterému dodá šťavnatost a vláčnost. Zkuste použít nejen zeleninové stálice jako dýni, červenou řepu či batáty, ale také kořen petržele, chřest či dokonce kysané zelí! Výsledné dezerty vás...
číst celé
Tato kniha vám ukáže, že zelenina zdaleka nepatří jen do salátů. Dá se využít také pro sladké pečení, kterému dodá šťavnatost a vláčnost. Zkuste použít nejen zeleninové stálice jako dýni, červenou řepu či batáty, ale také kořen petržele, chřest či dokonce kysané zelí! Výsledné dezerty vás naprosto nadchnou.
schovat popis
Recenze
O tom, jak zpracovat přebytky ze zahrádky, o tom, jak naučit děti zdravé mlsat.
Moc hezké recepty,velmi nápadité a hlavně, což je pro mě důležité, nejsou nikpjak složité a hravě je zvládne s trochou snahy doopravdy každý. Už jsem zkoušela dýňový koláč, sušenky z řepy a těším se na další kousky...