\nZemě původu: TanzanieRegion: Mbeya, UtenguleNadmořská výška: 1.400m n.m.Zpracování: prané/mokréOdrůda: Bourbon, Kent, TypicaProducent: Utengule Coffee EstateStupeň pražení: Full city +\nTanzanie ohromuje svou širokou škálou divoké zvěře, kulturního bohatství a přírodních krás. Již od počátku...
číst celé
\n
Země původu: TanzanieRegion: Mbeya, UtenguleNadmořská výška: 1.400m n.m.Zpracování: prané/mokréOdrůda: Bourbon, Kent, TypicaProducent: Utengule Coffee EstateStupeň pražení: Full city +
\n
Tanzanie ohromuje svou širokou škálou divoké zvěře, kulturního bohatství a přírodních krás. Již od počátku 20. století klade důraz na uchovánísvého přírodního bohatství. Dnes je asi 38 % z území národními parky nebo památkovými rezervacemi, k nim ještě přidáme velkolepé pobřeží a sněhové vrcholkyKilimandžára na severu a je o pastvu pro oči postaráno.
\n
Uprostřed této rozmanitosti, najdete jedny z těch nejlepších a nejkomplexnějších afrických káv. Plantáže se většinou vyskytují v okolí hory Kilimandžáro na severu a v jižních vrších Mbeya. Kromě Kilimandžáro a Mbeya, se káva pěstuje také v regionech Ruvuma, Tarime, Kigoma a Arusha. Tato káva pochází z poslední jmenované oblasti, Arusha, která leží na svazích kráteru Ngorongoro v severní Tanzanii.
\n
schovat popis
Recenze