Košík
zboží
(prázdné)
Hořčičné semínko se používá především k dochucení dalu, tradičního indického zeleninového pokrmu, a dalších zeleninových jídel, kde dodává štiplavou chuť. Je hlavní složkou indických okurek v oleji, a to buď celá, nebo mletá. V české kuchyni se hořčičné semínko využívá při zavařování a přidává se také do různých omáček a těstovin. Mletá semínka jsou základem hořčice.
\nCelá semínka mají jemnou vůni, kterou je třeba uvolnit jejich drcením, namočením nebo smícháním s vodou. Teprve potom se uvolní jejich intenzivní, ostrá chuť a aroma.
\nPoužití
\n- do omáček, těstovin\n- k nakládání a zavařování \n- jsou základem hořčice\n \n
\nSložení
\n100% hořčičná semínka
\nIndie
\nAlergeny
\nMůže obsahovat stopy sezamu, celeru a sóji.
\nSkladujte na chladném a suchém místě.
\n schovat popis
Recenze