Fiskars Hard Edge Nůž na pečivo 22 cm\nHledáte dokonalý nástroj pro krájení chleba a pečiva? Nůž Hard Edge s vlnkovatou čepelí je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Pomocí jeho 22 cm dlouhé čepele snadno rozkrojíte i velké bochníky chleba. Čepel nože vyrobená z kvalitní tvrdé...
číst celé
Fiskars Hard Edge Nůž na pečivo 22 cm
\n
Hledáte dokonalý nástroj pro krájení chleba a pečiva? Nůž Hard Edge s vlnkovatou čepelí je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Pomocí jeho 22 cm dlouhé čepele snadno rozkrojíte i velké bochníky chleba. Čepel nože vyrobená z kvalitní tvrdé nerezové oceli zůstane dlouho ostrá díky speciálnímu ostření technologií LZR-EDGE™.
\n
Co činí tento nůž výjimečným? Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této unikátní úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení.
\n
Hlavní přednosti a klíčové funkce
\n
\n - Jedinečná ostrost pro každodenní krájení
\n - Dlouhá zoubkovaná čepel pro snadné krájení chleba a jiného pečiva
\n - Unikátní technologie LZR Edge zajišťuje dlouhotrvající ostrost čepele - nůž vydrží až 4x déle ostrý\n
\n - Čepel nože je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli s tvrdostí HRC 52
\n - Ergonomická rukojeť s 3D texturou pro maximální pohodlí při krájení
\n - Praktický chránič prstů pro bezpečné používání
\n - Finský design
\n - Ekologický kartonový obal s minimem použitého plastu
\n - Vysoká ostrost nožů testována v CATRA laboratoři
\n - Lze mýt v myčce na nádobí
\n
\n
Technické parametry
\n
\n - \nVýrobce: FISKARS
\n - \nTyp nože: nůž na pečivo
\n - \nUrčení: na pečivo
\n - \nMateriál čepele: nerezová ocel
\n - \nMateriál rukojeti: plast s povrchem Softouch™
\n - \nBarva: černá
\n - \nDélka čepele: 22 cm
\n - \nTvrdost oceli: HRC 52
\n - \nÚdržba: lze mýt v myčce na nádobí
\n
schovat popis
Recenze