Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů...
číst celé
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární „fotoprocházku“ naší zemí a velkou receptovou část. Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně. Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.
schovat popis
Recenze
Sama jsem si z nich opsala spoustu receptů, které ráda vařím. Podle jeho kuchařek uvaří i ten, který nikdy u sporáku nestál a bude mu určitě chutnat.
Podle této kuchařky uvaří skvělé jídlo každý.
Kniha je vhodná pro všechny co se začínají učit vařit.
Upozorňuji ovšem, že recepty zde obsažené, se taktéž nacházejí i v kuchařkách Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy. Oboje od Romana Vaňka. Takže pokud některou z těchto kuchařek již vlastníte, zvažte nákup této knihy.