Skvěle zpracovaná kuchařka od Romana Vaňka, která obsahuje desítky receptů napříč evropskou kuchyní, takže tu najdete zástupce italské, francouzské, španělské nebo třeba britské kuchyně. Recepty jsou srozumitelné...
číst celé
Skvěle zpracovaná kuchařka od Romana Vaňka, která obsahuje desítky receptů napříč evropskou kuchyní, takže tu najdete zástupce italské, francouzské, španělské nebo třeba britské kuchyně. Recepty jsou srozumitelné a snadno se jde podle nich řídit. Můžete si tak vyzkoušet připravit třeba švédské masové kuličky, holandskou omáčku, italskou pizzu, risoto nebo vejce benedikt. Ale najdete tu samozřejmě i zástupce klasické české kuchyně.
schovat popis
Objevte poklady evropské kuchyně přímo u vás doma!
Klenoty klasické evropské kuchyně jsou nejen kuchařskou knihou, ale i vaším průvodcem po legendárních receptech Evropy, které si zamilujete. Pokud chcete vařit chutně, jednoduše a přitom s respektem k tradičním receptům, tato kniha je pro vás tou pravou.
Tato nejobsáhlejší kuchařka od Romana Vaňka, autora úspěšných bestsellerů jako Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, přináší více než 190 receptů rozdělených do 10 kapitol. Každý recept je pečlivě rozpracován metodou „krok za krokem“, takže ji zvládnou i začátečníci, zatímco profesionální kuchaři ocení širokou paletu informací a tipů.
Kniha je podporována týmem expertů v oboru - od zkušených šéfkuchařů přes pekaře až po cukráře. Součástí jsou krásné barevné fotografie, které dosahují téměř 650 snímků, a exkluzivních 90 doplňujících HD videí, dostupných zdarma na speciálních webových stránkách, které vám pomohou zvládnout každý krok vaření.
Proč si tuto knihu pořídit?
Snadné a srozumitelné recepty - vhodné pro všechny úrovně kuchařských dovedností.
Široký výběr pokrmů, které reprezentují klasickou evropskou gastronomii.
Inspirace od špičkových kuchařů - Roman Vaněk a jeho tým sdílí své know-how.
Bohatá vizuální podpora - téměř 650 barevných fotografií zaručuje, že budete vždy vědět, jak má výsledný pokrm vypadat.
Exkluzivní videonávody, které vás provedou přípravou krok za krokem.
Hlavní vlastnosti knihy
Více než 190 receptů s detailním popisem přípravy
10 tematických kapitol pokrývajících různé oblasti evropské kuchyně
Kvalitní fotografie pořídil renomovaný fotograf Pavel Bílek
Podpora a spolupráce profesionálních kuchařů a dalších odborníků
Speciální webové stránky s 90 videi zdarma v HD kvalitě
Skvěle zpracovaná kuchařka od Romana Vaňka, která obsahuje desítky receptů napříč evropskou kuchyní, takže tu najdete zástupce italské, francouzské, španělské nebo třeba britské kuchyně. Recepty jsou...
číst celé
Skvěle zpracovaná kuchařka od Romana Vaňka, která obsahuje desítky receptů napříč evropskou kuchyní, takže tu najdete zástupce italské, francouzské, španělské nebo třeba britské kuchyně. Recepty jsou srozumitelné a snadno se jde podle nich řídit. Můžete si tak vyzkoušet připravit třeba švédské masové kuličky, holandskou omáčku, italskou pizzu, risoto nebo vejce benedikt. Ale najdete tu samozřejmě i zástupce klasické české kuchyně.
schovat popis
Sisy
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Skvěle zpracovaná kuchařka od Romana Vaňka, která obsahuje desítky receptů napříč evropskou kuchyní, takže tu najdete zástupce italské, francouzské, španělské nebo třeba britské kuchyně. Recepty jsou srozumitelné a snadno se jde podle nich řídit. Můžete si tak vyzkoušet připravit třeba švédské masové kuličky, holandskou omáčku, italskou pizzu, risoto nebo vejce benedikt. Ale najdete tu samozřejmě i zástupce klasické české kuchyně.
Knížka mě moc potěšila je opravdu hezky napsaná tak i pro začínajcí kuchařky je opravdu krok za krokem měla jsem jí jako dárek a moc potěšila.Už přemýšlím o další.
Stejně jako ostatní kuchařky Romana Vaňka je i tato až strojově přesná. Pokud patříte mezi lidi, kteří po kuchařkách žádají jakousi "omáčku" a plkání autora o tom kdy jak a kde k receptu přišel, budete zklamaní. Zato ti kdo chtějí při dodržení rozpisu uvařit dobré jídlo budou nadšení. Skutečně kuchařka je napsaná tak, že pokud umíte číst a budete respektovat návod, vždy se doberete zdárnému konci. Dělení jídel do jasných kapitol usnadňuje orientaci a nalézá se zde opravdu velká spousta jídel z mnoha národnostních kuchyní celé Evropy.
Kuchařky Romana Vaňka jsou opravdu asi jedny z nejlepších, které jsou k dostání na českém trhu, tato tomu jen nasvědčuje, protože je skvělá. Je hodně různorodá, takže v ní najdete snad všechno, co budete mít chuť zrovna uvařit, od polévky, přes maso až po dezerty. Mě velmi potěšila kapitola o vývarech, konečně se mi podle kuchařky povedl ten pravý, silný vývar. Skvělá je také kapitola se základy, kde se naučíte například jak vytvořit jíšku nebo přepustit máslo.
Po klasické české kuchyni přichází ta evropská. A opět je na co se těšit. Kuchařská kniha o Romana Vaňka nesoucí název Klenoty klasické evropské kuchyně přináší ty nejlepší recepty z evropské kuchyně. Kuchařka má jednoduchý, ale velice pěkný design. Text receptů jsou snadno pochopitelné a vše doplňují povedené fotografie, ze kterých se vám budou sbíhat sliny :-) Navíc je nyní kuchařka s dopravou zdarma :)
Vaňkovy kuchařky mě prostě baví. Líbí se mi jejich design, který je velmi jednoduchý, ukazuje jídlo v jeho nejklasičtějším a nejelegantnějším možném úhlu, fotoobrázky nejsou přeplácané, celkově jde o čistý styl vaření. Recepty jsou dobře popsané, neztratíte se v postupu a máte tak šanci vykouzlit kolikrát opravdu kulinářskou pochoutku. Nejedná se o žádnou malou knížečku, v obsahu najdete několik podkapitol.
Moje nejoblíbenější kuchařka, podle které ráda vařím. Má své čestné místo u nás v kuchyni. Díky ní umím výbornou rajskou omáčku, i guláš. Je zde velký výběr jídel od polévek, omáček až přes sladké. Určitě si od pana kuchaře Vaňka musím pořídit další jeho kuchařky. Když podle něj vařím, každý chválí můj výtvor, řídím se přesně podle receptu a ještě se mi nestalo, že by se mi něco nepovedlo nebo že by něco nebylo dobré.
Když jsme začli doma vařit podle Vaňkovy kuchařky Poklady české kuchyně, museli jsme si hned pořídit další jeho knihu a tou byly klenoty klasické evropské kuchyně. V této knize naleznete různé tradiční recepty z evropských zemí a na všem co jsme vyzkoušeli (a že toho nebylo málo) jsme si moc pochutnaly. Kniha je rozdělena do kapitol podle druhu potravin (ryby/ těstoviny/ drůbež...) Doporučuji ji každému, koho vaření baví.
Pokud nechcete zůstat jen u české kuchyně, doporučuji se podívat na tuto kuchařku od českého kuchaře Romana Vaňka. Najdete v ní to nejlepší, co nabízí kuchyně jednotlivých evropských států. Praktická a přehledná kuchařka slibuje, že všechny recepty, které zde najdete, zvládnete také uvařit. Jsou zde totiž popsány krok za krokem včetně fotografické dokumentace. Tuto proto kuchařku rozhodně doporučuji.
Kuchařka Klenoty klasické evropské kuchyně od Romana Vaňka je dobrým kompromisem v záplavě všech možných kuchařek na pultech českých knihkupectví. Obrovským plusem je srozumitelnost a téměř do detailů popsaný postup při přípravě receptů, což ocení méně zdatné kuchařky, mezi které se řadím i já. Naopak ty zdatnější by právě popis těchto triviálností mohl odradit. Sama doporučuji a kvituji i dobrý výběr receptů.
Mám v knihovně spoustu různých kuchařek, ale když nevím, co vařit a hledám inspiraci, tak v poslední době vždy sáhnu po kuchařkách od naprosto vynikajícího kuchaře Romana Vaňka. Troufám si říct, že jeho kuchařky jsou vhodné i pro začínající kuchtíky a to mluvím z vlastní zkušenosti, protože jsem se díky němu naučila vařit. Všechny recepty jsou doplněné fotografií daného jídla a už jen při pohledu na ně, se vám začnou sbíhat sliny.:o)
Klenoty kuchaře Romana Vaňka nám ukážou mnoho zajímavých receptů napříč celou Evropou. Naučíte se tak připravit skvělé pokrmy s typickou vůní různých zemí. Skvělé recepty jsou podrobně popsané, takže je pochopí každý. Přijde mi, že tato kuchařka počítá s tím, že každý není špičkový kuchař a tak se snaží vše zjednodušit. Takže vás neodradí složitostí, spíše podpoří v kreativitě a chuti vyzkoušet něco nového
Nádherná luxusní kuchařka od české kuchařské ikon Romana Vaňka. Obsahuje krásně obrázky a je velmi dobře zpracovaná, přehledná a hlavně, je psaná velmi srozumitelně, nepředpokládá, že jste mistr kuchař, ale popisuje vše krok za krokem, snadné, ale aniž by zcloveka dělala blbečka, jako některé jiné obsahující podrobné popisy. Prostě opravdu moc hezká, vhodná jako luxusní dárek opravdu snad pro každého.
Kuchařka s názvem Klenoty klasické evropské kuchyně od známého českého kuchaře Romana Vaňka by neměla chybět v žádné domácnosti. Jak již její název napovídá, zaměřuje se na evropskou kuchyni v tom pravém slova smyslu. Kladně hodnotím nejen uvedené recepty – podle této kuchařky jsem se naučila například bešamelovou omáčku, ale také zpracování. Myslím, že právě způsob, jakým je kuchařka zpracována, je polovinou úspěchu, neboť příliš složité a nesrozumitelné recepty člověka spíše odradí. Kuchařku rozhodně doporučuji.
Mám velice ráda Romana Vaňka. Sledovala jsem ho již na internetu. Tato kuchařka obsahuje i základy vaření. Dostala jsem ji k narozeninám od rodičům. Je úžasně zpracovaná. Jsou v ní i moc hezké ilustrace, které jsou pastvou pro oči. Máte v ní i měrné jednotky typu lžička apod. Rozhodně se hodí pro všechny, kteří v kuchyni teprve začínají. Kuchařka je srozumitelná. Moc se mi líbí. Recepty jsou dokonalé, takže ji určitě doporučuji :).
Kuchařka volně navazuje na předchozí velmi úspěšné Kouzlo a Poklady české kuchyně, které se staly velmi populárními. Klenoty klasické evropské kuchyně se vydává poprvé za hranice české kuchyně a naleznete zde nejrůznější recepty nejvýznamnějších světových kuchyní, a to např. italskou, francouzskou, maďarskou a další. Nechybí samozřejmě ani měrné jednotky (lžička, snítka atd.) a ilustrace s rozložením jednotlivých druhů mas na hovězím, vepřovém a skopovém.
Panečku, to je kuchařka. Obsahuje naprosto vše, omáčky, dezerty, polévky a další pamlsky. Vše krásně přehledné, aby recepty pochopil úplně každý. Samozřejmostí jsou velké a detailní fotografie. Jedná se zatím o nejobsáhlejší kuchařku od autora, kniha je pěkný tlouštík. Osobně vyzkoušeno a mohu říci, že zatím každé jídlo chutnalo bravurně. Kuchařka, která rozhodně nesmí chybět žádné hospodyňce. Byla by to věčná škoda.
Velmi pěkně zpracovaná kuchařka, kde se vše dozvíte detailně. Každému pokrmu je většinou věnovaná jedna strana, v případě těch složitějších dokonce dvoustrana. Recepty jsou vysvětleny podrobně podle bodů, takže je spíše vhodnější pro ty, kdo si nejsou v kuchyni jisti. Samozřejmostí je i přesný výčet ingrediencí a jejich množství v gramech (mililitrech, apod.). Nemusíte mít strach, že se Vám něco nepodaří.
Knizka od ceskeho kuchare Romana Vanka s nazvem klenoty nabizi opravdu klenoty. ja se podle ni naucila varit veci ktere sem bezne nevarila a verim ze i vy to hrave zvladnete. Knizka prehledna, napsana srozumitelne a vse je napsano krok za krokem. Kucharka nesmi chybet zadne kucharce a v zadne domacnosti. je zamerena na ruzne druhy zamereni a receptu. Za me rozhodne doporucuji a nudit se urcite nebudete
18/07/2018
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Poštovné ZDARMA pro všechno zboží!
Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.
Dělení jídel do jasných kapitol usnadňuje orientaci a nalézá se zde opravdu velká spousta jídel z mnoha národnostních kuchyní celé Evropy.
V této knize naleznete různé tradiční recepty z evropských zemí a na všem co jsme vyzkoušeli (a že toho nebylo málo) jsme si moc pochutnaly. Kniha je rozdělena do kapitol podle druhu potravin (ryby/ těstoviny/ drůbež...)
Doporučuji ji každému, koho vaření baví.