Recenze Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

238 Kč
Zobrazit knihu
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete... číst celé 

Recenze

3
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Třetí naprosto skvělá kniha od Pohlreicha, určitě budu kupovat další. Na začátku najdeme vykoštění kuřete. Následuje velká kapitola Vejce, kde najdeme suprové recepty, ve kterých hraje velkou roli vejce. Další kapitola Kuře, další Slepice, kouhout, následuje Perlička, Kachna, Husa, Krocan, Krůta, Křepelka, Bažant, Koroptev, Holoubat. Kuchařka je designově skvěle propracovaná, opravdu velmi povedená kuchařka. Doporučuji!!
17/02/2019
Avatar uživatele
Vejce nebo slepice byla má úplně první kuchařka od tohoto slavného českého (a řekla bych i světového) kuchaře. Zdeněk Pohlreich je u nás známý hlavně díky svým pořadům o vaření a o našich restauracích. Tato kuchařka obsahuje plno báječných a hlavně chutných receptů. Drůbeží maso vařím poměrně často, takže toto se hodí. Nejvíce nám doma chutná recept na grilované kuřecí prso, to je opravdu výborné. Jsou zde jak jednoduché recepty, tak trochu složitější, které zaberou více času. Ale pro lidi, kteří rádi vaří je toto ideální kuchařka.
21/04/2018
Avatar uživatele
Další z řady úspěšných kuchařek oblíbeného kuchaře Zdeňka Pohlreicha, která volně navazuje na předchozí Prostřeno bez servítků, a to především stylem zpracování kuchařky, tato je však zaměřena pouze na vejce a drůbež. V českých kuchyních je velmi oblíbená příprava kuřat na mnoho různých způsobů, v této kuchařce však Zdeněk Pohlreich představuje i přípravu jiné, méně tradiční drůbeže, jako jsou perličky, koroptve nebo holoubata. Celá kniha opět doplněna kvalitními a lákavými fotografiemi jidel.
18/10/2017