Romana Vaňka mám moc ráda i jeho pořady a jak o jídle mluví. A mám ráda i jeho kuchařky. Tím, že nejsem úplně vyvařená a dokonalá kuchařka a hledám inspiraci kde se dá, jsem moc ráda, že existuje kniha,...
číst celé
Romana Vaňka mám moc ráda i jeho pořady a jak o jídle mluví. A mám ráda i jeho kuchařky. Tím, že nejsem úplně vyvařená a dokonalá kuchařka a hledám inspiraci kde se dá, jsem moc ráda, že existuje kniha, která se zabývá recepty a především tím, jak dobře udělat maso. V knize je hodně používané hovězí a vepřové maso, tyto masa jsou velice dobře dosptupná, atakže kuchařku může dopravdy využívat každý a nechat se inspirovat.
schovat popis
Objevte tajemství dokonalého masa s kuchařkou od Romana Vaňka!
Maso - Jednoduše & dokonale je ideální příručka pro všechny, kdo chtějí připravit vepřové a hovězí maso s lehkostí a jistotou profesionála. Díky podrobným receptům krok za krokem zvládne vaření každý, i začátečník v kuchyni.
Tato třetí kniha z úspěšné edice Jednoduše & dokonale přichází s novými inspirativními recepty na maso, které rozšíří vaši kuchařskou sbírku. Roman Vaněk, známý autor kuchařských bestsellerů, opět přináší praktické rady a chutné kombinace, které ocení každý milovník dobrého jídla. Spolu s jeho manželkou Janou a týmem renomovaných českých šéfkuchařů, vyučujících na Pražském kulinářském institutu, vytvořil kuchařku, která kombinuje tradici s moderností.
Kniha zaujme zejména svou jednoduchostí a využitím běžně dostupných surovin. Její formát i grafické zpracování plynule doplňují předchozí tituly v edici, což ji činí skvělým doplňkem každé kulinářské knihovny.
Proč si právě tuto knihu pořídit?
Jednoduché a srozumitelné recepty krok za krokem, vhodné i pro začátečníky.
Široká škála receptů na kvalitní vepřové a hovězí maso.
Spolupráce předních českých kuchařů zaručuje vysokou kvalitu a autentickou chuť.
Využití běžně dostupných surovin znamená snadnou přípravu bez komplikací.
Klasický formát a design navazuje na úspěšné předchozí tituly týmu Vaňků.
Klíčové vlastnosti produktu
Autor: Roman Vaněk a tým Pražského kulinářského institutu
Obsahuje recepty zaměřené na vepřové a hovězí maso
Jednoduchý a detailní popis postupu přípravy
Vhodná pro začátečníky i pokročilé kuchaře
Praktická kuchařka pro každodenní použití i speciální příležitosti
Romana Vaňka mám moc ráda i jeho pořady a jak o jídle mluví. A mám ráda i jeho kuchařky. Tím, že nejsem úplně vyvařená a dokonalá kuchařka a hledám inspiraci kde se dá, jsem moc ráda, že existuje kniha, která se zabývá recepty a především tím, jak dobře udělat maso. V knize je hodně používané hovězí a vepřové maso, tyto masa jsou velice dobře dosptupná, atakže kuchařku může dopravdy využívat každý a nechat se inspirovat.
Serie knih Romana Vaňka snadno a rychle přišlo i s tímto pro náš národ dosti oblíbeným tématem a to masem. Maso do naší kuchyně rozhodně patří s teď si ho díky této kuchařce rozhodně užijete. Kniha je přehledně rozdělena dle typu masa a pbohacena o různé rady na zpracování a snadnou přípravu. Nechybí tu opět velmi hezké fotografie všech pokrmů tak aby si každý udělal představu o tom co ho vlastně čeká na talíři.
Autora knih Snadno a rychle uznávám jako znalce surovin a skvělého kuchaře, který zůstává svůj a přijde mi takový obyčejný, lidský. Na nic si nehraje. V současné době, kdy se na nás valí recepty ze všech stran a od různých "kuchaříků" je risk zakoupit opravdickou kuchařku se vším všudy.Právě tato série vám to zaručuje.Maso je u nás na talíři každý den, ale určitě jsem nad ním příliš nepřemýšlela.Tato kniha vás k tomu ale přivede. Seznámí vás s jednotlivými druhy mas,jejich specifikací ohledně přípravy a nabídne zajímavé recepty. Vše je bohatě doplněno fotografiemi.
Máme maso milá chaso. No a to mi máme rádi a Roman Vaněk to moc dobře ví. Tato kuchařka nám dává možnost si vybrat z velkého množství druhů mas a tak se tu najde rozhodně i něco pro vás. Kniha je opět bohatě doprovázena krásnými fotografiemi popisovaných jídel a tak není nic snazšího nežli se do vaření a příprav pustit hned jak na jídlo dostaneme chuť. Už teď se mi sbíhají sliny a těším se na to co si uvaříme.
Maso všichni milujeme, a proto nám nemohla ani chutnat kuchařka od Romana Vaňky (od kterého doma máme všechny kuchařky) zaměřena na maso. A musím říci, že tady se opravdu s recepty činil. Všechny jsou naprosto famózní, chutné a nemohu vytknout absolutně nic ! Všechny recepty rozhodně někdy zkusíme a necháme si chutnat. Všechno je fantasticky vysvětleno a vždy se mi podle jeho receptů podaří uvařit.
Obsahově se jedná o poměrně skromnější kuchařku, za to však obsahuje recepty se zaměřením spíše na nováčky u plotny. Zjistíte, že kvalitní a chutné pokrmy vykouzlíte i s minimem úsilí. Samozřejmě se jedná pouze o pokrmy z masa, na ostatní cílí kolektiv kolem Romana Vaňka i v dalších publikacích s titulem "Jednoduše a dokonale". Nejedná se pouze o rychlé recepty, naopak. Mnoho z nich je spíše s dlouhou dobou vaření, spojuje je ale snadná příprava.
Máte-li doma masožravce, musíte vlastnit tuto kuchařku. Jako u všech kuchařek pana Vaňka, i zde mohu knihu jen doporučit. Kuchařka je moderní, obsahuje rozpis ingrediencí, smysluplný postup, fotografie, z kterých se vám sbíhají sliny, i různé tipy a triky. Jako u všech jeho kuchařek, i zde najdete recepty, které znáte, aniž byste museli být gurmáni, ale také recepty, díky kterým okouzlíte náročné strávníky.
Umíte správně připravit maso, aby nebylo tvrdé, vysušené, aby bylo dobře dochucené? Tato knížka je plná rad a tipů, jak na to. Najdete tu také spoustu chutných receptů tentokrát z vepřového a hovězího masa. Já, jelikož sem masožravec, tak sem po ní okamžitě sáhnul a hodně se v ní nechám inspirovat. Skvělé steaky, pečínka, uzené, grilované, dušené, smažené - každý si tu najde podle své chuti. Navíc spoustu krásných obrázků, je fakt super!
Manžel miluje maso, prostě jakékoliv maso na všemožné i nemožné způsoby... A pokud chcete načerpat inspiraci, jak takové maso zpracovat, skvěle ho ugrilovat, opéct, uvařit... tak zde najdete mnoho receptů. Kniha je udělána tak, že všechny ingredience máte vždy doma po ruce a také i maso, je zde hodně hovězího, vepřového, kuřecího.... Přípravu podle knihy zvládne jak zkušená, tak i méně zkušená kuchařka….
Kuchařky od českého kuchaře a spisovatele Romana Vaňka by měla mít ve své knihovně každá zapálená kuchařka. '' Maso - Jednoduše & dokonale '' byla moje úplně první kuchařka, nejdřív jsem vůči ní byla skeptická, ale musím vyzdvihnout především to, že jsou recepty plné surovin, které jsou běžně k sehnání, což je, ruku na srdce, u většiny kuchařek docela problém. Obsahuje skvělé fotky. Doporučuji všem.
24/03/2021
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.