Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale
305
Kč
DMOC 359 Kč
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů
Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:
Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory...
číst celé
Nakupte společně
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
+ Na knize oceňuji krásné obrázky, lákavě naaranžované jídlo.
+ Oceňuji návodné postupy na zadních 4 stranách (blanšírování, jak krájet zeleninu).
Leč knize musím vytknout:
- Absenci rejstříku surovin, u tohoto typu knih rejstřík považuji za nepostradatelný.
- Chabé členění na sekce (člověk jen tuší rozdělení na polévky, hlavní jídla, saláty, pomazánky - např. šlo by využít záhlaví).
- Absenci rad, jak vůbec luštěniny vařit, jak dlouho, zda namáčet, jak usnadnit trávení luštěnin a předcházet meteorismu.
- Cizokrajné názvy, které nejsou vysvětleny: baba ganoush, cassoulet, dahl kari, falafel.
Na knihu jsem se moc těšila, ale bohužel mne tímto zklamala.
Nejedná se o publikaci určenou primárně vegetariánům (ikdyž i ti ji určitě uvítají), ale pro běžné kuchaře jež chtějí vařit dobře a kvalitně.