Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo. Kouzlo těch nejlepších dortů totiž spočívá v tom, že lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také oku. Proto vám prozradím své největší vychytávky, díky...
                        
číst celé 
                                                         
                
                                                                Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo. Kouzlo těch nejlepších dortů totiž spočívá v tom, že lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také oku. Proto vám prozradím své největší vychytávky, díky kterým budou vaše sladké výtvory prostě neodolatelné. A to se hodí vždycky – u příležitosti svátků, narozenin, přátelských setkání i jen tak, pro radost ze života!
                                                            
schovat popis 
                 
             
        
        
Recenze
Co mě na knize mrzí a důvod proč jsem nedala 5 hvězd jsou pro mě hůře srozumitelné návody. Často není jasné k jaké části dortu se postup vztahuje, zda ke krému, k náplni čí třeba k želé. Musíte pátrat podle ingrediencí. Přitom by stačila úvodní věta "Teď si připravíme krém" apod. Často je nutné krém nechat uležet aspoň 12 hodin, ale v postupu je jeho výroba třeba až na 3. odrážce a tváří se, že několika hodinové odložení není třeba. Tuto skutečnost bych uvedla hned v úvodu receptů.