Proč pláčeme při krájení cibule?

· Cosmopolis · 2018 · hardcover, kein schutzumschlag · 160 stran

Proč pláčeme při krájení cibule?

266
266
DMOC 329 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.

Popis produktu

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Výborná kniha, pro někoho, kdo je takovým milovníkem jídla, jako já, to bude podle mě skvělé počtení. Kniha obsahuje desítky otázek, které jste si určitě někdy položili, ale nepřišlo vám důležité si na ně hledat odpověď, ale ty odpovědi jsou někdy opravdu zajímavé, navíc v knize je to podáno takovou formou, která je čtivá a zábavná zároveň. Takže se dozvíte odpovědi na otázky třeba, proč nás fazole nadýmají, proč je tak nebezpečné jíst rybu fugu anebo jak fungují praskací lízátka.
    1/03/2019
    Avatar uživatele
    O účincích některých surovin na naše tělo můžeme spekulovat, ale po přečtení této knihy už nebudete pochybovat. Je plná zajímavých postřehů a věcí, které stojí za přečtení. Premisou jsou různé vůně a chutě, ale dostane se i na nebezpečné jedy. Například nechvalně známá ryba Fugu. Nebo je libo poodkrýt tajemství pálivých papriček ? Potěší i barevné ilustrace a také 57 otázek, na které naleznete zajímavé odpovědi.
    27/03/2019
    Avatar uživatele
    Kniha dobrá já osobně už od mala pomáhám v kuchyni takže sem poprvé cibuli krájela zhruba v 11 letech často jsem plakala hlavně když jsme vařili guláš po přečtení knihu ale rady zabrali a i můj menší syn když mi pomáhá krájet cibuli dbá na rady a krájí taky bez slz
    10/03/2019
    Avatar uživatele
    Tato populárně-naučná kniha vám objasní některé se záhad, které se pojí s potravinami. Některé otázky jsou opravdu zajímavé – dozvíte se, proč někdo nesnáší růžičkovou kapustu, proč po červené řepě moč zčervená, zda jablečná jadérka obsahují kyanid, zda se mohou po sýru zdát zlé sny. Protože je tato publikace netradiční, dozvíte se na začátku informace o organické chemie, abyste chápali to, co vám v jednotlivých částech bude sděleno. Tato kniha se tedy opírá o logická zdůvodnění – o vysvětlení pomocí chemie.
    29/07/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.