Port Culinaire. Nr.41 (německy)
403
Kč
DMOC 502 Kč
Die Themen dieser Ausgabe:
- Jürgen Dollase über das Horvath von Sebastian Frank in Berlin
- Algarve Portugal, Zwei-Sterne-Koch Hans Neuner im Vila Vita Park
- Alpine Winterküche - Koch.Campus in Osttirol mit Thomas Dorfer, Manuel Ressi, Hubert Wallner, Josef Mühlmann, Josef Steffner und Hannes...
číst celé
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.