Recenze Vůně chleba

Vůně chleba
Kuchařka, která voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct v pohodlí domova? Tato kniha nabízí širokou škálu chutných a voňavých receptů, klíč k rozpoznání jednotlivých druhů obilovin a hlavně jednoduchý návod, jak se... číst celé 

Recenze

5
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Fakt špatná kniha, na fotkách hotové chleby, které já bych považoval za nepovedené, upečené z třeba z evidentně málo nakynutého těsta. Bagely paní před pečením ani nevaří, nepoužívá autolízu, první preferment, prostě smíchejte suroviny, nechte kynout a hoďte do trouby... Taková rychlo kvaška, jako bych si řekl "upekl jsem jeden chléb, něco jsem si přečetl, tak o tom také napíši knihu." On si to přece dnes někdo koupí, chléb je v kurzu...
26/04/2020
Avatar uživatele
Kuchařka, která se věnuje především pečení chleba. Je plná nejrůznějších receptů na mnoho druhů chleba z různých surovin a ingrediencí. Kniha mě ale moc nezaujala. Nelíbí se mi obrázky, které na mě působí ne moc vábným dojmem. Jinak některé recepty jsou povedenější, ale některé bych ani vyzkoušet nechtěla. Kniha jsem prohlédla, ale asi moc inspirace v ní nenajdu, a to pečení chleba patří mezi mé vášně. Knihu bych doporučila jen spíš pro lehkou inspiraci.
27/04/2020
Avatar uživatele
Chleba nad zlato. Krásný úvod v podobě historie chleba.
4/06/2021
Avatar uživatele
Opět jeden velký nevkus a to se prostě nedělá, v téhle době vydat knihu s tak otřesnou vizuální stránkou. Nerozumím tomu jak někdo kdo působí tak mladistvě a svěže vydá knihu, která odpovídá minulému století a nemůže oslovit snad nikoho z nás. Snad se časem vydá nějaké mnohem lepší a bude pro nás všechny více přijatelná, ale kdo ví? Snad má úspěch u starších generací a ta si podle ní snad i něco upeče.
22/07/2020
Avatar uživatele
Tímto se předem paní Mirce van Gils Slavíkové omlouvám, ale prostě mi nesedí jako člověk. Její vystupování je takové arogantní a energetické na hraně výhružnosti. A její nová image s růžovým přelivem tomu rozhodně nepřidává. Proto jsem celou dobu při čtení této kuchařky s názvem Vůně chleba cítil jakési antipatie. Berte tedy s rezervou když řeknu, že mi kuchařka přišla jednotvárná, postupy často nevhodné (nemají se bagely napřed vařit) a rozhodně se k ní nebudu vracet.
31/07/2021