Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct…
Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu,...
číst celé
Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct…
Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo se zeleninovou náplní či bramboráčků s lososem. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené nebo připravené na pánvičce se zeleninou, rybami, plody moře či masem. Postupy jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné barevnými fotografiemi jednotlivých fází i hotových jídel.
schovat popis
Recenze
Tady najdete informace o tom, k čemu všemu se brambory hodí a jak je zpracovat jinak a neotřele. Rozhodně neprohloupíte koupí této kuchařky, je navíc pěkně zpracovaná a plna fotografií.