Recenze Česká biokuchařka

Česká biokuchařka
Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách... .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní, provensálská směs s jahelnými knedlíčky,barevné ovesné... číst celé 

Recenze

2
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
V Čechách se poměrně usadilo vaření, které je Bio. Jedná se o velice zdravou stravu, která je velmi vyhledávaná. Mohu Vám říct, že je taky poměrně drahá. Ale to vůbec nevadí. Ten, kdo si to může dovolit, si jistě pořídí tuto kuchařku. Nalezne v ní velké množství receptů, které může vyzkoušet. A jsou to opravdu skvělé pochoutky, budete se ještě dlouho olizovat. A nejlepší na tom je,že je to všechno zdravé.
22/10/2017
Avatar uživatele
Občas si tak často dumám nad tím, co je to vlastně pojem bio a biopotravina a tak jsem se toho v poslední době dozvěděl celkem dost a v této knize ještě mnohem více, kniha je vážně dosti zajímavá a to svým pohledem na klasickou českou kuchyni, kterou mi si tedy velmi rádi užíváme spolu s každým členem rodiny, který se k nám zastaví a my mu s láskou uvaříme všemožné pochutiny, které jsou nám zrovna dostupné na základě surovin.
10/02/2020