Recenze Cider v kuchyni

Cider v kuchyni
Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký... číst celé 

Recenze

2
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Mám rád jablka. Obsahují přírodní cukr a jsou velmi zdravá. Samozřejmě je musíte konzumovat s rozumem. Představte si, že se z jablek dá pomocí fermentace vytvořit velice lahodný nápoj. Říká se mu Cider a je chuťově vynikající. Pomocí návodů a rad v této knize si ho budete moci doma udělat také a pak už jen v klidu a teple tento božský mok vychutnávat. Recepty jsou přehledné a prakticky nemají chybu.
30/04/2019
Avatar uživatele
Dlouho jsem nevěděl, co to vlastně takový Cider je. Naštěstí jsem měl možnost ho u kamaráda ochutnat a byl jsem docela nadšený. Proto mě zaujalo, že je ho možno využít i v kuchyni. Jakým způsobem a tak, aby to stálo za to ? Dozvíte se v této knize, která je velmi netradiční. Sbírka receptů je pozoruhodná a navíc zjistíte, že má Cider velké antioxidační účinky. Tím pádem se jedná o velmi zdravé pití a společně s jídlem je to nepřekonatelná kombinace.
27/09/2017