Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen a...
číst celé
Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky těmto receptům budete PODZIM už navždy milovat!
schovat popis
Objevte kouzlo podzimu s více než 100 lahodnými recepty!
Podzim je ideální roční období, kdy můžete využít bohatství sezónních surovin a vytvořit chutné a zdravé pokrmy. Tato kuchařka vám nabídne inspiraci, jak z podzimní zeleniny, brambor, hub a ovoce připravit jídla, která vám zpříjemní tyto chladnější měsíce.
V druhém dílu oblíbené řady kuchařek časopisu Apetit najdete recepty vhodné pro září, říjen i listopad. Naučíte se připravovat jak lehčí zeleninová jídla pro každý den, tak i sytější masité speciality a tradiční svatomartinské hody. Nechybí ani sladké lahůdky jako knedlíky se švestkami, jablečný koláč nebo ořechová bábovka, které dokonale vystihují atmosféru podzimu.
Díky této kuchařce se z podzimu stane vaše nejoblíbenější sezóna plná chutí a vůní, které si zamilujete.
Proč si vybrat právě tuto kuchařku?
Více než 100 receptů šitých na míru podzimní sezóně.
Využití sezónních surovin: zelenina, houby, ovoce a brambory v hlavní roli.
Recepty pro každý den, od lehkých jídel po sváteční pokrmy.
Inspirace na tradiční svatomartinské hody i sladké dezerty.
Praktické kroky a tipy, díky kterým zvládne vaření i začátečník.
Hlavní vlastnosti kuchařky Podzim
Obsahuje recepty vhodné pro měsíce září, říjen a listopad.
Zaměřuje se na sezónní suroviny dostupné v podzimních měsících.
Recepty zahrnují zeleninová, masitá i sladká jídla.
Publikováno časopisem Apetit, což zaručuje kvalitu a aktuálnost receptů.
Vhodné jak pro každodenní vaření, tak pro speciální příležitosti během podzimu.
Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen...
číst celé
Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky těmto receptům budete PODZIM už navždy milovat!
schovat popis
Petulinka
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Že je podzim pošmurný a smutný? O pravé opaku Vás přesvědčí tato nová kniha z řady ročních období - PODZIM - která je plná receptů na každý den v měsících září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky těmto receptům budete PODZIM už navždy milovat!
Podzimní vaření je trochu jiné, než to letní. Kniha s tématem podzim vás naučí využívat sezónní produkty, naučí vás vařit podle toho, co je momentálně dostupné. Budete se divit, ale sami zjistíte, jak je to jednoduché. Kniha z edice Apetit, která nabízí neskutečně jednoduché a chutné recepty, které jsou doplněny o nádherné fotografie. Moderní kuchyně může být i jednoduchá, ale přitom tak chutná. Doporučuji.
Tak toto je úplně skvělá kuchařka. Využijete spoustu receptů ze zeleniny, která dozrává na podzim, zejména z brambor, ale uvaříte si i z hub a spousta ovoce. Toto je opravdu vynikající kniha receptů na vegetariánské pokrmy. Mnohé recepty z této knihy jsem již vyzkoušela uvařit a musím uznat, že jídlo bylo opravdu vynikající a všem nám moc chutnalo. Navíc jsou k receptům také fotografie, což je velkým plusem. Velice doporučuji, protože recepty se dají díky skvělému popisu skvěle a snadno připravit. Vřele doporučuji, protože recepty jsou hlavně i díky zelenině zdravé.
Podzim se v přírodě vyznačuje barevností, barevným listím, ale také hlavně sklizení plodin, které jsme si zasázeli. A tak v této podzimní kuchařce najdete mnoho výtečných receptů na různé chuťovky, hlavní jídla, polévky a dezerty, které jsou z plodin jako je třeba dýně, jablka, ale také třeba brambory a mnoho dalšího. Najdete zde recepty, které se pojí s podzimními typickými svátky, jako je třeba svatomartinská husa... a teď už jen dobré mladé vínko v tomu...:)
Tyto sezónní kuchařky od Apetit naprosto miluju. Byla to láska na první pohled, jelikož to jak jsou v této kuchařce (i ve všech ostatních - Jaro, Léto, Podzim, Zima) je naprosto dokonalé. Oceňuji sestavení receptů podle měsíců, jelikož využívání sezonních čertvích potravin udělá jídlo senzační. Vařením podle této kuchařky uspokojíte naprosto každého, jelikož se zde nacházejí masitá, zeleninová i sladká jídla. Rozhodně mohu koupi této kuchařky všem doporučit, jelikož dosud vyzkoušené recepty z této kuchařky byly naprosto úžasné.
S koncem srpna se vždy těším, že vytáhnu tuto krásnou kuchařku z edice Apetit a začnu hledat inspiraci na podzimní vaření. Obsahuje recepty na saláty, polévky, hlavní jídla i dezerty ze sezónních surovin. Je členěna podle měsíců a pro každý z nich přináší spoustu tipů a nápadů, včetně svátečních jídel např. u přílšžitosti Sv. Martina nebo Dušiček. Je to moje nejoblíbenější kuchařka pro podzimní měsíce.
Tato kniha s názvem Podzim je moc hezkou knihou, která se zaměřuje na podzimní inspirace z podzimních potravin, jako jsou dýně, švestky, jablka, brambory, houby... a mnoho dalšího... tato kuchařka je skvělá, moc se mě líbí její zpracování a hlavně recepty, které v ní jsou... Jednotlivé recepty jsou moc hezky zpracovány, jsou jednoduché, skvěle popsané a v kuchařce je i velké množství nádherných fotografií jídla...
Podzim je moje nejoblíbenější období v roce a ze čtyř sezónních kuchařek od Apetitu, patří i tato mezi moje nejoblíbenější. Mám ráda to, jak se teplé počasí pomalu přehoupne v chladné dny, a dozrává spousta podzimních surovin a kuchařka je právě tomuto času skvěle přizpůsobena. Jídla jsou hutnější, než třeba v létě a na jaře, převažují teplá jídla a vše co jsem zkusila, byla vynikající, ať už sladké, nebo slané pokrmy, doporučuji vyzkoušet bůček s bramborem a jablíčky z této knihy, oblizovala se celá rodina.
Kuchařka od Apetitu věnovaná podzimu je velmi nápaditá a líbí se mi, že zde najdete spoustu chutných receptů, které zpracovávají sezónní suroviny - švestky nebo třeba houby, opravdu spousta inspiraci na výborné pokrmy. Líbí se mi také to, že vyšly další tři díly, dle kterých se dá také super uvařit. Jinak pro milovníky husy zde čeká i recept na přípravu svatomartinské husy, což mi přijde úplně super.
Krom krásně zbarvené přírody nám toto období přináší celou řadu skvělých chutí, na které se nám opravdu vyplatilo počkat a to je na tom to nejlepší. Jsem moc rád za každou chuť, kterou si teď mohu dopřát společně s touto výbornou kuchařkou, která je jedna z mála těch, které nám přinášejí opravdu skvělé recepty. Navíc obrázky nás tedy vážně hned přesvědčí o tom, že je třeba si dát záležet aby se to podobalo.
Kuchařka která se zaměřuje na roční období a z toho přizpůsobuje recepty právě k danému období. Kuchařka je spedice apetit, v této edice se nám kuchařky moc líbí. Na podzim používáme trochu jiné suroviny než např. v létě. Takže i recepty jsou díky tomu uděláme jinak, tak aby jídla vyhovovaly specifickým potřebám. Recepty jsou trochu takového těší, takže připravované pokrmy lidi více zasytí. Pěkná kuchařka.
S podzimem přichází čas kdy si užíváme plody naší vlasti a připravujeme si vše co nám z nich chutná. Mě osobně to hodně baví, vše dostává jiné chutě a vše postupně tak nějak houstne. Vaříme si třeba různá puré a taky hutnější polevky, které vás rozhodně zasytí a připraví vaše tělo na dlouhou zimu a temnější dny. Edice malých kuchařek od apetitu nás opravdu baví a ještě nikdy nás rozhodně nezklamala.
Velmi bezvadná publikace z mé oblíbené edice Apetit. Všechny její kuchařky jsou prostě skvělé! Recepty nemají chybu, jsou originální, suroviny poměrně snadno dostupné, receptury jsou popsány srozumitelně a lehce, takže si myslím, že by nemusel mít problém ani ten, který se teprve v kuchyni rozkoukává. Velmi pěkné jsou i barevné fotografie, které recepty oživují a obohacují. Kuchařka je super i jako dárek.
Podzim nám nabízí také spoustu surovin, především ze sadů a zahrad.. A víte co s nimi? Tato knížka Vám poradí spoustu receptů z těchto podzimních surovin. Najde v ní recepty, které možná už znáte, ale zajisté Vám nabídne také recepty nové a originální. Polévky, dezerty či hlavní jídla. Recepty jsou srozumitelné a přehledné. Všechny tyto recepty jsou vhodné pro začátečníky i laiky. Za mě tuto knížku z edice kuchařek Apetit doporučuji.
Říká se, že podzim je nejhorší část roku. Lidé upadají do depresí a často mají velice špatnou náladu. Já budu asi výjimkou, protože ho mám rád. Když se podíváte do přírody, tak v tom období je plná různých barev a spadaného listí. Kuchařka od Apetitu se zaměřuje na konzumaci a přípravu plodů, které se právě v tomto období vyskytují. Švestky, šípky, jablka, hrušky, ořechy a další produkty, které si na 100% užijete.
Opět boží kuchařka z edice Apetit. Tato sezónní kuchařka přináší recepty, na kterých si pochutnáte především na podzim. Ve všech receptech jsou využívány typické sezónní potraviny. Kuchařka je skvěle uspořádaná, přehledná a vařit a péct podle ní zvládne každý. Plusem jsou krásné fotografie. Určitě doporučuji zakoupit celou sérii, neboť i ostatní kuchařka (jaro, léto a zima) jsou velice povedené. Super :-)
Budu se nejspíš opakovat, ale tyto kuchařky z edice Apetit jsou jednoduše úžasné. Krásně graficky zpracované, plné nádherných fotografií, které vás k vaření spolehlivě nalákají. Recepty srozumitelně popsané vyhovují i začínajícím kuchařům, ale rozhodně neurazí ani ty pokročilé. Podzimní kuchařka se má opět čím pochlubit, jablka a švestky, ořechy, dýně, houby atd. Samé skvělé věci a recepty tradiční a prověřené, ale i svěží novinky k vyzkoušení. Doporučuji.
Podzim je mé oblíbené roční období, takže asi není moc divu, že ze čtyř sezónních kuchařských knih Apetitu mám právě Podzim nejraději. Je to o období svetrů, kdy si ráda dopřávám teplé a syté pokrmy, které mě zahřejí u srdce i v břiše. V této kuchařce je množství podzimně laděných receptů s dobrými surovinami, které jsou pro tuto dobu typické. Oceňuji hlavně dobré a chutné polévky, kterých je zde poměrně dost.
Kuchařka, která se přesně hodí na nastávající období. Kuchařka nesoucí název "Podzim" vychází v sérii spolu s dalšími tématicky zaměřenými kuchařkami v edici od Apetitu. Recepty v této kuchařské knize jsou zaměřeny na využití úrody, která v současnosti dozrává na zahradách nebo v lesích. Takže se máte na co těšit. Na celé sérii se mi líbí kvalitní zpracování i pěkný design, které z těchto kuchařek dělá nepostradatelné společníky v kuchyni.
Podzim je další díl ze skvělé symfonie čtvera ročních dob časopisu Apetit. V duchu těchto čtyř knih se i podzim zaměřuje na ty recepty z časopisu, které využívají potraviny, plody a produkty, které jsou typické pro podzim a spojené s jeho krásnými měsíci. Jsou to přesně ty vůně a chutě, které si člověk představí, jen co zavře oči a vybaví si podzimní atmosféru. Výběr je opravdu dobrý a spousta receptů mě zaujala i na dobu mimo podzim. Vřele doporučuji všem, kteří si toto období oblíbili a také všem, kteří mají rádi dobré jídlo.
25/07/2018
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.