Recenze Vařit, či nevařit? - 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016

Vařit, či nevařit? - 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016

Vařit, či nevařit? - 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016

207 Kč
Zobrazit knihu
Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy… V kuchařce... číst celé 

Recenze

5
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Nádherná kuchařka plná inspirace. Moc se mi líbí že není pouhým soupisem zkoušených a chutných receptů Ale zároveň také obsahuje poměrně hodně teorie o takzvaně živé nevařené kuchyni. Zdůrazňuje pozitiva "nevareni", tedy "vaření bez velké teplotní úpravy". Strava zůstává bohatší na všechny prospěšné látky. Nedokážu na tento způsob stravování přejít zcela, ale tohle je moc dobrá inspirace! Pěkně zpracované.
16/10/2018
Avatar uživatele
Je svoboda, je demokracie. proto se můžete v klidu rozhodnout, zda si zajdete někam do restaurace na dobré jídlo, nebo si ho uvaříte doma. Rozhodnutí je na Vás. Třeba ho ale změníte, až se Vám do ruky dostane tato kniha. Obsahuje 108 receptů z kurzů živé stravy, která Vás může velice obohatit. Neváhejte a vyzkoušejte, možná se Vaše dílo doma setká s velkým nadšením. Anebo nedělejte vůbec nic. Je to přeci jenom na Vás.
31/03/2019
Avatar uživatele
Z této kuchařky velice často připravuje pokrmy moje kamarádka a jsem moc ráda, kdžy mohu ochutnat zase něco jiného, trošku zvláštního, ale moc dobrého. Tato kniha je poměrně obsálá a najde v ní napříkald polévky - koprovku, rajskou, hustou nebramboračku, pomazánky - rajčatovou, mrkvovaou, avokádovou, tataráček, slunečnicovou a mnohé další pomazánky...Kuchařka obsahuje také sladká jídla a hlavní chody...
15/10/2020
Avatar uživatele
Jedna ze zajímavých knih o tom jak si připravit jídlo jen tím, že si sami nestoupneme ani ke sporáku a můžeme si tak pochutnat na tom co si sami právě tak rádi připravíme. Je to jen a jen na nás jak se k tomu celému postavíme a najdeme si tak společnou cestu k tomu jak si dopřát ty nejlepší chutě, které je možné si vlastně způsobem kdy nepoužíváme sporáku připravit a pochutnat si na tom všem dobrém.
26/03/2020
Avatar uživatele
Pokud jste fanoušek živé stravy, tak věřím, že vás tato kniha může velice nadchnout a bude to přesně to, co hledáte. tato kniha poskytuje recepty, které jsou v souladu s tímto způsobem ztavování. V knize nejsou úplné základ této stravy, ale pár vysvětlení tam najdete a také obrovské množství receptů od hlavních jídel, předkrmů až po slaďoučké dezerty... Určitě tato kniha obohatí vaši kuchyni a jídelníček.
11/05/2021