24. kuchařka Edice Apetit
160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě.
Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa,
které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi
nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti...
číst celé
24. kuchařka Edice Apetit
160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě.
Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa,
které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi
nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro
každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
schovat popis
Recenze
Recepty jsou napsané tak, že je pochopí i začátečník, takže přímo pro mě :) A hlavně jsou opravdu originální a vynikající.
Čokoláda je od útlého dětství mou vášní, ať už hořká, mléčná nebo oříšková, všechny je miluji stejně.
Tato krásná kniha obsahuje haldu receptů z kakaa a čokolády, opět vydaná mým oblíbeným Apetitem.
Pokud milujete čokoládu jako já, rozhodně zkuste tyto recepty vyzkoušet doma, neprohloupíte.
Můj milovaný Apetit se opět předvedl. Soubor dokonalých a chutných dobrot doplněný nádhernými inspirujícím fotografiemi. Člověk neví, kterou pochoutku vyzkoušet první.
Najdete zde i pár "zajímavějších" receptů a velmi netradičních kombinací s čokoládou, ale ty mě až tolik, jako ty klasické, nezaujaly.
Já jsem s kuchařkou velmi spokojená, a tak ji mohu všem milovnicím horké, studené, tekuté, či tabulkové čokolády jen doporučit. :)