Další kniha ze série fotografických atlasů pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek. A není to jen všeobecně známá čirůvka májovka - v publikaci je odborně popsáno 65 druhů čirůvek včetně nejedlých...
číst celé
Další kniha ze série fotografických atlasů pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek. A není to jen všeobecně známá čirůvka májovka - v publikaci je odborně popsáno 65 druhů čirůvek včetně nejedlých a jedovatých druhů a jejich charakteristických znaků, aby byla vyloučena záměna při jejich sběru.
schovat popis
Jedlých hub je obrovské množství, ale tato kniha se zaměřuje vyloženě na čirůvky. V knize je obsaženo až 65 druhů této houby. Jde až tak daleko, že Vám nastíní i ty nejedlé, či jedovaté. Toto je velice důležité, protože si jé můžete snadno splést. A nikdo z Vás určitě nestojí o to, aby skončil s otravou v nemocnici. To v tom lepším případě. Samotné recepty jsou lehké a hodně návykové. Určitě budete díky tomu často chodit do lesa.
Recenze