Avokádo je skvělá potravina, kterou mám doam moc ráda a můžu si ji fkat dávat s čímkoliv, ale mám ráda avokádo ochucené, ne jen tak. A tato kniha vám dá hromadu receptů a návodů co s avokádem udělat a jak ho skvěle zpracovat. Například zde najdete recepty na avokádové pomazánky, které jsou se sýrem, tvarohem, rybičkami... nebo výborné avokádové saláty, po kterých se doma můžu utlouct...Avokádo a tato kniha je super.
Avokádo jsem kdysi vyzkoušela a vůbec mi nechutnalo. Pak jsem ho měla možnost ochutnat později a hned jsem si ho oblíbila a nyní si již nedovedu život bez něj představit. Avokádo patří mezi super potraviny, které jsou opravdu kvalitní. Avokádo si můžete přidat do nejrůznějších jídel,vykouzlit z něj pomazánku nebo ho přidat do salátu. Výběr je opravdu velký. Je důležité abyste věděli, jak si vybrat to zralé avokádo.
Jednu dobu bylo velice populární dělat si toast namazaný s avokádovou pomazánkou, samozřejmě jsem to také musela vyzkoušet ale udělala jsem jednu zásadní chybu. Avokádo jsem si prostě rozmačkala a osolila, to mu samozřejmě moc k chuti nepřidalo, takže od té doby jsem se avokádu tak nějak vyhýbala. Když jsem vyhledávala nějaké kuchařky uviděla jsem mezi nimi tuto a řekla jsem si že to je přesně to co potřebuju - vědět jak avokádo správně ochutit. Doporučuji, knížka obsahuje spoustu skvělých receptů s avokádem.
Avokádo je velice chutný druh ovoce, které mám v oblibě. Určitě jste ho už někdy ochutnali. A víte o tom, že se s ním dají dělat různé věci ? Nemusíte ho konzumovat pouze v syrovém stavu. Pomocí této kuchařky se naučíte toto ovoce přidávat i do dalších jídel a obohatíte si svůj jídelníček. Recepty jsou velmi snadné, akorát je škoda, že jich není více. Také bych ocenil jiný formát knihy, ale jinak skvělá volba.
Do avokada jsme se u nás doma opravdu zamilovali a tak si ho velmi částo dopřáváme a to v různých podobách. Ale nežli si povíme co vše se dá z takového avokáda vyrobit, tak musíme vědet jak si správně vybrat co nejdelší kousek. A to je opravdu mnohdy to nejdůležitější. Avokádo musí být opravdu vyzrálé a pak si teprve můžeme poznat tu pravou chuť. My ho máme rádi třeba jen tak na chleba a chutná nám to.
Recenze