Rádi byste něco uvařili, ale vaření vás vždycky spíš děsilo? Máte doma spoustu kuchařek, ale nerozumíte tomu, co znamená osmažit cibulku dorůžova nebo obalit maso v trojobalu? Pokud je to tak, potom vám kniha Vařit dokáže každý změní život! Recepty jsou vystavěné na jednoduchých základních...
číst celé
Rádi byste něco uvařili, ale vaření vás vždycky spíš děsilo? Máte doma spoustu kuchařek, ale nerozumíte tomu, co znamená osmažit cibulku dorůžova nebo obalit maso v trojobalu? Pokud je to tak, potom vám kniha Vařit dokáže každý změní život! Recepty jsou vystavěné na jednoduchých základních principech, od kterých se můžete odrazit ke složitějším receptům. Princip zapékaných brambor, princip dušené pečeně, princip zeleninového kari či princip vídeňského řízku – každý z nich jednoduše pochopíte a konečně samostatně uvaříte! Recepty jsou pro větší přehlednost doprovázeny i odkazy na videa, která vám pomohou na vaší cestě za ovládnutím kuchyně.
schovat popis
Recenze
Ačkoliv je knížka převážně pro ty, co se v kuchyni teprve snaží rozkoukat. Myslím, že si v ní spoustu tipů najdou i ti, kteří vaří už několik let.
V knížce je 48 částí a každá je rozdělena na princip, prototyp a kreativní laboratoř. V principu se dozvíme to nejdůležitější, abychom pochopili co máme dělat. Prototyp je jednoduchý vzorový recept a v kreativní laboratoři najdeme různé nápady na obměny receptu nebo jeho vylepšení.