Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a chutné večeře. A aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. V čem vlastně hygge spočívá? Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí. Jsou to chvíle, které trávíte s...
číst celé
Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a chutné večeře. A aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. V čem vlastně hygge spočívá? Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí. Jsou to chvíle, které trávíte s blízkými lidmi. Je to stůl osvětlený svíčkami a skvělé jídlo na něm. Nechte se inspirovat a zažijte kouzlo okamžiku i u vás doma.
schovat popis
Recenze
Za sebe bych řekla, že je kuchařka velmi dobře napsaná, líbí se mi barevné fotografie i celkový "výraz" knihy. Čtenář nabývá pocitu, že jídlo se má vychutnávat z kvalitního porcelánu a ne z plastového tácku, má si na něj udělat dostatek času a užít si ho. A tím je mi kniha sympatická - znovu nám ukazuje důležitost a krásu kvalitního stolování.
Fenomén o tom, jak důležité je udělat si pohodlí, teplo domova. A teplo, jak známo, musí procházet i žaludkem.
Knížka není jen kuchařkou plnou receptů, jako spíš knihou inspirační, jak to zařídit, aby se nám jedlo a vařilo a žilo pohodlne, příjemne. Knížka, kterou má smysl si přečíst nikoli pro konkrétní jídlo, ale pro milý pocit, který čtenáři predava.