Recenze Vaříme z divokých bylin

Vaříme z divokých bylin

Vaříme z divokých bylin

379 Kč
Zobrazit knihu
Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů . Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na novější obyvatele naší přírody, často velmi neoblíbené, ale současně málo prostudované... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Bylinky jsou velmi užitečné a zdraví prospěšné a lidé si toto ani neuvědomují, jaké poklady mohou najít v přírodě a z čeho všeho se dá chutně uvařit. Kniha plná receptů na jídla s obsahem přírodních bylinek. Nebojte se jít do přírody a natrhat si něco dobrého, jako je třeba kopřiva. Uvidíte, že si pochutnáte nejen vy, ale i celá rodina. A navíc uděláte pro sebe něco dobrého. Kuchařka je výborným pomocníkem, obsahuje rady a tipy, co sbírat a krásné fotografie.
31/03/2020
Avatar uživatele
Přiznávám se, že už mě občas napadlo, co všechno roste kolem, že by se z toho dalo něco uvařit, ale bála jsem se . Tuhle knihu můžete brát buď doslova a opravdu si ty květiny natrhat a sníst a nebo jako inspiraci, co všechno se dá sníst "až bude bída". zjistíte, že v plno bylinách, co považujeme za plevel, se ukrývá obrovské množství vitamínů a dalších prospěšných látek. Jen si samozřejmě musíte dávat pozor i na místo sběru.
30/04/2022
Avatar uživatele
Toho z čeho se dá uvařit je vážně hodně a tak jsem se velmi mile překvapil tím, že se nám povedlo najít tuto knihu, ketrá má tolik informací o tom jak si co nejlépe upravit a obohatit jídla, která jsou pro nás velmi běžné a tak si vlastně jejich chuť mnohdy jen zvíraznmíme a nebo tak trochu více zvírazníme. Jsme tak moc rádi za každou dobrou radu pro změnu chuti, ketrá je vždy velmi zajímavá a důležitá.
29/02/2020
Avatar uživatele
Chcete si uvařit něco originálního a nesmírně zdravého ? Rádi experimentujete a nebojíte se jít do neznáma ? Kuchařka Vaříme z divokých bylin se specializuje na pokrmy z invazní rostlin, tudíž Vás nemůže překvapit, že se bude vařit z pampelišek, mahonie, nebo bršlice. Dozvíte se, jak rostliny zpracovávat a kam se nejlépe hodí. Recepty jsou extravagantní, ale chutnají dobře. Je to jeden ze způsobů, jak se v podstatě zadarmo najíst a ještě na tom vydělat.
31/03/2019