\nJde o velmi oblíbený druh čočky zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek. Čočka je vysoce energetická a výživná luštěnina, která obsahuje jen málo tuku. Je bohatá na kyselinu listovou a železo, které pomáhají...
číst celé
\n
Jde o velmi oblíbený druh čočky zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek. Čočka je vysoce energetická a výživná luštěnina, která obsahuje jen málo tuku. Je bohatá na kyselinu listovou a železo, které pomáhají předcházet chudokrevnosti. Zelené druhy čočky jsou nám nejznámější. Bývají největší a proto se také zpravidla nejdéle vaří, ovšem i poté dobře drží svůj tvar.\n \nNávod k přípravě: Vhodná k naklíčení a vaření, do polévek, různých pokrmů, pomazánek a salátů. Přebranou a propláchnutou čočku namočte na cca 2 hodiny. Vařte do měkka. Solte před úplným změknutím. \n \nSložení: Čočka velkozrnná 100 %\n \nParametry produktu
\n
Země původu\nKanada
\n
Hmotnost\n1 kg
\n
Doba dodání\n5 dnů
\n
schovat popis
Recenze