\nŽlutý hrách půlený má výhodu v tom, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, stačí propláchnout. Můžete ho použít k přípravě hrachové polévky nebo kaše. Můžete ho také přidat do polévek s dalšími luštěninami nebo použít na přípravu různých pomazánek, pokrmů a salátů.\n \nNávod k...
číst celé
\n
Žlutý hrách půlený má výhodu v tom, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, stačí propláchnout. Můžete ho použít k přípravě hrachové polévky nebo kaše. Můžete ho také přidat do polévek s dalšími luštěninami nebo použít na přípravu různých pomazánek, pokrmů a salátů.\n \nNávod k přípravě: Hrách propláchněte, není třeba ho namáčet. Poté vařte 40 - 60 minut.\n \nSložení: Hrách žlutý loupaný, půlený 100 %\n \nParametry produktu
\n
Země původu\nSlovensko
\n
Hmotnost\n1 kg
\n
schovat popis
Recenze