Recenze To najlepšie z mäsa

To najlepšie z mäsa
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich kuchárska kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Maso se dá zpracovat mnoha způsoby. Kdo s ním umí pracovat, dokáže s ním v kuchyni hotové zázraky. Chce to ale pořádnou praxi a velkou dávku trpělivosti. Kniha nám přináší přes 200 receptů, které se specializují na pochoutky z masa. Čeká Vás například slavná Pekingská kachna, nebo třeba pomazánka z pečeného masa. Opravdu lahůdka. Taková jídla si tedy nechám líbit a proto tuto kuchařku doporučuji. Nemá chybu.
26/09/2017