Recenze Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty

Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty

Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty

68 Kč
Zobrazit knihu
Vyzkoušejte naše recepty a přesvědčíte se, že i jehněčí, skopové, a kůzlečí maso bude vítaným přínosem do vaší kuchyně. číst celé 

Recenze

9
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Vaření miluji, a proto ráda experimentuji jak s novými surovinami tak s novými recepty. Jehněčí a kůzlečí maso u nás sice není pravidelně na talíři, ale jednou za čas si jej dopřejeme. Pripravit toto maso tak. aby chutnalo opravdu dobře, není nic jednoduchého - je třeba znát základní postupy přípravy tohoto masa a především suroviny se kterými krásně ladí. Tato kniha je pro mě jakousi biblí skopového masa a najdete v ní mnoho krásných receptů doplněných o krásné fotografie.
28/08/2021
Avatar uživatele
Tuto knihu doma nemám, měla sem ji pouze půjčenou na pár dnů, jelikož skopové a kůzlečí maso neděláme. Ale jednou manžel donesl od kamaráda a jelikož to maso neznám, raději sem si běžela vypůjčit knihu, abych věděla, jak podle ní maso udělat a dobře ochutit. Povedlo se, jídlo bylo dobré, ale že bysme toto maso vyhledávali, to fakt ne. Jednou za čas bohatě stačí. Kdo má rád toto maso, tomu se kuchařka bude hodit
30/12/2020
Avatar uživatele
Skvělá kuchařka. Oceňuji, že se věnuje zrovna jehněčímu, skopovému a kůzlecímu, jelikož ačkoliv jsou tyto masa opravdu vynikající a lahodné, nemá asi mnoho příznivců a v běžných kuchařkách je prakticky nenajdete, tam sále převládá kuřecí, vepřové a hovězí. Recepty jsou velmi chutné, hlavně je tu popsána úprava masa, která je poněkud jiná, než třeba u kuřete, ale všechny návody jsou srozumitelné a není to příliš těžké. Taky jsou tu velmi lákavé fotografie.
23/07/2018
Avatar uživatele
Kuchařská kniha, která s evěnuje receptům z masa, které není zas tak tradiční. A to je jehněčí a skopové maso. Tento druh masa je velmi populární v muslimských zemích a poprvé jsem ho ochutnala v Turecku, kde jsme byli na dovolené. Tento druh masa je velmi specifický a je nutné ho umět správně připravit. K jehněčímu je nutné správné koření, které mu dodá tu pravou chuť. Vyzkoušejte jedinečné recepty z toho druhu masa. Uvidíte, že některé recepty si jistě oblíbíte.
31/03/2020
Avatar uživatele
K masu máme opravdu tak dobrá vztah, že většinou nezůstáváme jen u takové klasiky jako je právě vepřové či hovězí a zkoušíme i podle této knihy Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty které si na nás tedy vždycky musí trochu počkat, ale to nám tedy moc nevadí a o to více si na tom všem pochutnáváme. Není tedy snadné si takové maso najít a tak se snažíme se vždy s předstihem vybavit dostatečným množstvím.
10/02/2020
Avatar uživatele
Příznivci skopového, jehněčího a kůzlečího masa na scénu ! Pro všechny gurmány je tu publikace, která Vás možná dokáže potěšit a zvedne Vám náladu. Naleznete v ní velké množství receptů a hlavně úpravu masa, někdo s tím může mít velké problémy. Jídla mají zvláštní chuť, typickou pro tyto druhy masa. Každý je ale nemusí. Pokud jste něco takového nikdy nejedli, zkuste nejdřív navštívit nějakou špičkovou restauraci, kde taková jídla podávají.
27/04/2019
Avatar uživatele
Tak tyto druhy masa nejsou pro každého. Vyznačují se zajímavou chutí, která se dá ještě všelijak upravovat. Mistr kuchař dokáže velké zázraky. Pokud ještě nevykazujete známky takového mistrovství, tak nezoufejte. Je pro Vás připravena tato kuchařka, která Vám předvede, jak tyto druhy masa zpracovávat dle uvedených receptů. Bude to asi náročné, ale Vy to jistě zvládnete. A společně s rodinou si potom budete náramně pochutnávat.
13/07/2018
Avatar uživatele
Co říkáte na jehněčí, nebo skopové maso ? Jste příznivci, nebo odpůrci ? Pro tu první kategorii je tu připravena kuchařka, se kterou se velice rychle seznámíte. A budete kamarádi až do smrti. Kdepak, to přeháním. Bude určitě stačit, když Vám nabídne prima recepty, jak toto maso zpracovávat a udělat z něj pořádnou baštu. A je pravdou, že se povedla. Vše je přehledné a čtenář si určitě hned něco z toho vyzkouší.
6/12/2017
Avatar uživatele
Jehněčí, skopové a kůzlečí pochoutky rozhodně nejsou pro každého. Jedná se o maso, které je specifické svou chutí. Pro labužníky je to ale delikatesa a jak zjistíte v této publikaci, receptů je celkem dost. Příprava je docela jednoduchá, ale nějaké ty zkušenosti už musíte mít. Díky nim potom oceníte pokrmy, které jsou opravdu vynikající. Spokojenost veliká, hodně receptů jsem viděl poprvé a nezklamaly.
31/08/2017